2020-02-28 17:47

Gigi BECALI a bătut din nou câmpii. Latifundiarul a PIERDUT DEFINITIV marca Steaua

 |  15:48
Gigi BECALI a bătut din nou câmpii. Latifundiarul a PIERDUT DEFINITIV marca Steaua

Gigi Becali se lăuda nevoie mare joi seară la o televiziune de sport din România că îi va reveni, definitiv, marca Steaua. Numai că, vineri, recursul intentat de acesta pentru recuperarea mărcii a fost respins definitiv de către magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție.

"S-a respins ca nefondat recursul intentat de pârâtul Fotbal Club FCSB SA", conform deciziei ÎCCJ, publicată de gsp.ro.

SC FC Steaua București SA, echipa finanţată de Gigi Becali, a pierdut pe 21 decembrie 2016 litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi de atunci nu a mai are dreptul să folosească numele Steaua, ci FCSB, așa cum este intitulată.

Iată ce spunea Becali la DigiSport cu 20 de ore înaintea deciziei ÎCCJ: "Câştigăm 100%. De Mâine, toată lumea va spune Steaua. S-a terminat cu FCSB. Aşa e legea. Nu mai e Oprea, ca să se bage el, nu mai e nici Coldea, nici Dumbravă. Câştigăm 100% marca”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-04Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Mai 2018

mafia imobiliara din Pipera adica spalatoria de bani Hrebenciuc-Babiuc-Fathi Taher plus afacerile cu terenurile armatei...clubul Steaua distrus...asta a insemnat "democratia originala' cu mafiotii lui iliescu deveniti capitalistii de cumetrie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE