2019-08-19 15:07

Gigi Becali a dat AFARĂ un jucător în plin campionat. Alți trei jucători sunt OUT la vară

 |  15:04
Gigi Becali a dat AFARĂ un jucător în plin campionat. Alți trei jucători sunt OUT la vară

Chiar dacă mai sunt șase meciuri până la finalul sezonului, iar FCSB e lider și ar fi avut nevoie de toți jucătorii pentru lupta la titlu, Gigi Becali a luat decizia de a da afară un jucător. E fundaș și nu, nu e vorba de Artur Jorge.

E Ionuț Larie, care deja nu mai este jucătorul roș-albaștrilor, după ce a renunțat la ultimul său an de contract și a primit banii în avans până la vară.Larie a fost transferat vara trecută de la CFR Cluj, iar în acest sezon a adunat 24 de meciuri, în toate competițiile, și a marcat un gol. Evoluțiile sale au fost însă slabe și foarte slabe, de multe ori fiind criticat de Gigi Becali.

Pe de altă parte, alți trei jucători vor pleca sigur de la echipă în această vară."Larie e plecat deja! A renunțat la anul de contract pe care-l mai avea. În vară îi expiră înțelegerea. I-am dat banii pe care îi mai avea de luat și am renunțat la contract de comun acord. Și lui Stăncioiu îi expiră contractul în vară, iar lui Artur Jorge i se termină împrumutul. Pe Cristi Tănase l-am luat pentru 6 luni. Lui Mihai Pintilii i-am prelungit contractul, mai are un an și jumătate. Coman, Man și Tănase nu pleacă de la Steaua ", a declarant Gigi Becali la Pro X.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE