2020-05-25 14:50

Gigi Becali a pierdut PROCESUL cu CSA Steaua pentru PALMARES

 |  12:59
Gigi Becali a pierdut PROCESUL cu CSA Steaua pentru PALMARES

Gigi Becali a pierdut procesul cu CSA Steaua pentru palmaresul. Tribunalul București a stabilit că palmaresul din perioada 1947-2003 aparține CSA Steaua. Decizia nu este una definitivă, latifundiarul din Pipera anunţând deja ca va ataca decizia la Curtea de Apel, scrie Mediafax.

Clubul Armatei a solicitat instanţei recunoaşterea proprietăţii CSA Steaua asupra a 21 de titluri de campioană a României, 22 de Cupe ale României, 4 Supercupe ale României, a Cupei Campionilor Europeni din 1986, a Supercupei Europei din 1987. Astfel, după ultima decizie, FCSB rămâne cu performanţele obţinute din 2004 şi până în prezent, adică cu cinci campionate (2005, 2006, 2013, 2014, 2015), trei Cupe ale României (2011, 2014, 2015) şi două Supercupe ale României (2006 şi 2013).

"Nu mă afectează! Asta e România. Mă minunez și eu. Aici e vorba de continuitate. Dacă un copil face clasa I și după aceea face clasa a II-a și tot așa până în clasa a 12-a, înseamnă că el a făcut toate clasele. Nu altcineva. Pe de o parte râd, pe altă parte plâng pentru că așa ceva se întâmplă în România, în țara mea! Voi ataca decizia la Curtea de Apel pentru că vreau să văd până unde se poate merge! Dacă și la Curtea de Apel se menține decizia, înseamnă că toți suntem nebuni și proști. Înseamnă că totul globul este idiot și doar judecătorul este deștept. Doar pierdem 2 puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient. Cei de la CSA nici nu au ce să facă cu palmaresul. Dacă vor să promoveze și fac societate pe acțiuni și se asociază cu un privat, o să contest decizia. Nu poate acea societate să preia palmaresul Stelei. Dacă eu nu am putut, acea societate de ce să poată? Dar nu mă mai enervez. Asta e țara noastră și trebuie s-o iubim", a declarat Becali pentru gsp.ro.

Reprezentat de juristul Florin Talpan, clubul CSA Steaua a câştigat toate dosarele contra lui Becali şi FC FCSB. Cele mai importante sentinţe au fost cea a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, emisă în decembrie 2014, care a anulat marca Steaua înregistrată de Gigi Becali, apoi cea a Curţii de Apel, din decembrie 2016, prin care lui Gigi Becali i se interzicea să mai folosească, pentru clubul său, numele Steaua.

"S-a câştigat palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, din anul 1947, de la înfiinţare, până în anul 2003. Palmaresul este acum la CSA Steaua, asta scrie în soluţie, e foarte clar. Palmaresul face parte din marcă. Marca aparţine Clubului Sportiv al Armatei Steaua iar la ora actuală are 21 de titluri de campioană naţională, 20 de Cupe ale României, 4 Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei. Sunt evidenţiate foarte clar în cererea de chemare în judecată pe care noi am formulat-o. Având în vedere că instanţa ne-a admis cererea, palmaresul aparţine între 1947 şi 2003 doar Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Sunt fericit pentru această victorie şi pentru faptul că le-am adus suporterilor stelişti o mare bucurie. Este o decizie în primă instanţă, dar este un pas foarte important făcut pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Sunt convins că vom câştiga, în dosar lucrurile sunt foarte clare, nu există nicio dovadă din care să reiasă că ei deţin palmaresul clubului. Palmaresul aparţine Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti de la înfiinţare până în 2003", a declarat Talpan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE