2020-02-21 21:18

Becali anunţă plecarea lui Mihai Teja: Dacă am fi continuat așa, sezonul viitor nu prindeam play-off-ul!

 |  14:07
Becali anunţă plecarea lui Mihai Teja: Dacă am fi continuat așa, sezonul viitor nu prindeam play-off-ul!

CFR Cluj a cucerit al cincile titlu de campioană a României, iar Gigi Becali a anunţat că Mihai Teja va pleca de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu i-a iertat tehnicianului pierderea campionatului, venită după câteva prestaţii foarte slabe, în special contra echipelor mici.

"Dacă ar fi luat campionatul, Teja rămânea. Dar, în condițiile astea, pleacă! Jocul nu merge, este o harababură totală. Dacă am fi continuat așa, sezonul viitor nu prindeam play-off-ul! Noi am câștigat din greșeală, din harababură.

I-am zis lui MM Stoica să-mi afle câte puncte am făcut cu Chiajna, Călărași și FC Voluntari. Mi-a zis că 8 și că CFR Cluj a făcut 16. Păi, cum să iei campionatul așa? Clasamentul este realist. D-asta nu am mai zis nimic de arbitraje", a declarat Becali pentru Gazeta.

Mihai Teja e OUT de la FCSBSâmbătă seară, după victoria cu Sepsi, scor 5-1, Becali susținea că Mihai Teja va pleca de la FCSB, dacă CFR nu pierde cu Universitatea Craiova. Chiar dacă nu a vorbit duminică seara, anunţul demiterii antrenorului venit în iarnă, în locul lui Nicolae Dică, era doar o problemă de timp.

”Dacă ia titlul, mai poți să-l dai afară? Dacă nu îl ia, nu v-am spus de la început? Am spus așa ca să îl lăsați în pace. Lăsați-l în pace, mai are o etapă. Vă dau mâine un răspuns. Mâine dacă face CFR egal cu Craiova, vă dau răspunsul mâine”, a anunțat Gigi Becali, sâmbătă. la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Antrenorul de 40 de ani are în contract o clauză prin care, dacă ratează campionatul și este demis, va primi doar salariile la zi, susține Gazeta.

Teja are salariu de 10.000 de euro pe lună și un contract valabil până în iulie 2019. În momentul în care a semnat cu FCSB, tehnicianul a preferat să accepte niște bonusuri consistente în cazul în care echipa accede în grupele competițiilor europene, 50.000 de euro pentru Europa League și 100.000 de euro pentru Liga Campionilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE