2019-10-22 22:05

Gigi BECALI face mișto de DICĂ

 |  14:04
Gigi BECALI face mișto de DICĂ

Gigi Becali nu se dezminte. Nu au trecut decât câteva zile de când i-a promis lui Nicolae Dică că nu va mai spune la TV înaintea unui meci echipa de start, că latifundiarul a făcut public, într-o emisiune la Pro X, “11-le” cu care Dicanio s-a gândit să înceapă partida de joi seară cu Lugano (ora 22.05, Pro TV și TelekomSport 1), ultima din grupa de Europa League.

Patronul echipei a anunțat că mai mulți jucători importanți vor fi odihniți înainte de meciul cu FC Botoșani din Liga 1. "Dică a făcut echipa în funcție de meciul cu Botoșani. E adevărat că sunt bani la mijloc. Dar nici Gnohere, nici Man, nici Pintilii nu vor fi în echipa de start. Pe ei trebuie să-i protejăm pentru meciul cu Botoșani. Osă joace cu Ovidiu Popescu, cu De Amorim, cu Golofca. Tănase a zis că pentru el nu contează că joacă din 3 în 3 zile. Coman va juca în atac. Nu știu dacă intră Andrei Vlad în poartă. Eu l-aș pune pe Vlad. Acum depinde dacă Dică vrea să aibă mai multă siguranță cu Niță", a spus la Pro X.

În atare condiții, echipa de start a roș-albaștrilor va arăta astfel: A. Vlad - Enache, Larie, Bălașa, J. Morais - Ov. Popescu, Nedelcu - Golofca, Fl. Tănase, De Amorim - Fl. Coman


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE