2020-07-07 09:08

Gigi Becali îşi face din nou calcule la TITLU. Renegatul Alibec este PARIUL său cel mare

 |  15:04
Gigi Becali îşi face din nou calcule la TITLU. Renegatul Alibec este PARIUL său cel mare

Gigi Becali radiază după succesul cu CSU Craiova, iar acum aşteaptă un pas greşit al contracandidaţilor de la CFR Cluj, pentru a reintra cu şanse reale la câştigarea campionatului. Latifundiarul din Pipera îşi pune mari speranţe într-o evoluţei bună a Astrei, luni seată la Giurgiu cu CFR, şi în special în Denis Alibec, jucător pe care l-a avut la FCSB, dar pe care l-a apostrofat de mai multe ori public şi pe care l-a aruncat ulterior ca pe o măsea stricată.

"O să-l sun pe Denis ca să-i urez baftă. E foarte sentimental, dacă îi dai moral te rupe. Vreau să îi dau moral. El are calitate, valoare, nu are viaţă de fotbal că altfel era deja la Real Madrid. Dar dacă stă pe calculator, ce să-i fac ? Acum trebuie să lupte mult ca să-şi revină în forma aia. Ajută-mă, mă, şi tu, că şi eu te-am ajutat pe tine. E nebunie, el ascultă şi mă vede prin televizor, îl rog să joace şi pentru mine că şi eu l-am respectat pe el. Nu-l mai sun!”, a spus Gigi Becali la PRO X.

"Am avut titlul de două ori în mână şi l-am pierdut. L-a luat Viitorul acum doi ani după ce a făcut De Amorim penalty şi CFR anul trecut după ce am pierdut cu Iaşiul. Poate acum va fi invers şi Dumnezeuu o să ni-l dea nouă. Poate i se arată Baba Princina lui Dan! Nu se poate tot timpul să îţi iasă, mai ales când vorbeşti de alţii. Eşti pe primul loc, uite-te doar la echipa ta, poate îi bate Astra astăzi şi apoi şi Craiova, iar la ultimul meci să avem nevoie de un egal pe Arena Naţională. Îi spulberăm", a conchis patronul FCSB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE