2020-02-22 13:46

Gigi Becali l-a denunțat pe Gică Hagi: Ar putea merge la închisoare

 |  20:01
Gigi Becali l-a denunțat pe Gică Hagi: Ar putea merge la închisoare

Slobod la gură, Gigi Becali ar putea să revină după gratii! În plus, el i-ar putea face probleme și lui Gică Hagi, cel care i-a fost naș. Becali a mărturisit că pe când era închis la Poarta Albă, Hagi l-a angajat la academia sa. Însă, patronul FCSB nu muncea, așa cum știau cei din penitenciar.

"Am greșit cu Gică Hagi cu TAS-ul. Gică a fost fratele meu. Mă ținea acolo (n.r. la muncă la Academie) făceam ce voiam eu, plecam la șase, veneam la șase seara. Aveam apartament de 7 stele.

Dacă venea directorul aveam 7 paznici și, pac!, mă sunau și îmi spunea că vine directorul. Le spuneam să-l țină la poartă un sfert de oră, că el venea în control. Oamenii care mi-au fost aproape în timpul pușcăriei vor avea în mine un sprijin", a declarat Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

ANONIM
24 Feb 2019

Ce va spuneam eu ?Oamenii astia au facut bani nu din mare desteptaciune nu din mare eruditie ,ci la plesneala Asa si chiorul ,credeam ca e mare desteptaciune de capul lui dar observati cum judeca si ce spune Ei vad peste tot aranjamente si tradari caci paranoia este la ea acasa la prostii astia vicleniSunt prosti vicleni
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE