2020-07-03 14:41

Gigi Becali LOVEŞTE din nou: „Dacă vrei să fii fotbalist, cumpără-ţi telefon cu butoane”

 |  12:40
Gigi Becali LOVEŞTE din nou: „Dacă vrei să fii fotbalist, cumpără-ţi telefon cu butoane”

Patronul FCSB Gigi Becali e de părere că un jucător poate practica un fotbal total doar dacă renunţă la telefoanele de ultimă generaţie, care, după părerea sa, “le mănânca creierul”. Mai mult decât atât, latifundiarul din Pipera spune că fotbaliștii ar trebui să doarmă în loc să stea pe pe internet pe telefon. Ne întrebăm oare, Messi şi Ronaldo au tot telefoane cu butoane?

 „Vrei să fii fotbalist, cumpără-ţi telefon cu butoane. Ai digital, te uiți pe internet și nu mai joci fotbal total. Stau în cantonament și toată ziua cu ochii în telefon. Îți mănâncă creierul imaginile alea, nu mai joci fotbal total. Și te duci în Arabia (n.r.- Stanciu). Man când are pauză doarme, nu se uită pe internet”, a spus Gigi Becali.

În acelaşi context, Gigi Becali și a râs încă o dată de Denis Alibec, fostul său fotbalist care avea oarecum un hobby similar: „ Alibec e de mare valoare, ca și talent, născut. I-a mâncat însă calculatorul creierii, jocurile pe calculator.Trebuie să doarmă 8-9 ore pe zi și în loc de pernă să pună mingea ca să facă fotbal total. Și să lase telefonul că îi mănâncă mintea imaginilea alea. Femei, cumpătat, trebuie să dormi, să mănânci. Eu WhatsApp l-am scos. Cine are WhatsApp îi dau blocaj, nu vorbesc cu el. A venit un călugăr la mine, l-am întrebat, ai whatsapp? Da, păi atunci șterge-l”.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE