2020-01-25 08:33

Gigi Becali uită de la mână până la gură. Din nou

 |  12:00
Gigi Becali uită de la mână până la gură. Din nou

Eșecul cu Viitorul de acum două etape l-a scos din minți pe Gigi Becali. I-a luat la rând pe jucători, i-a umilit din nou, și-a recunoscut vina la aducerea ultimilor mingicari la echipă și a jurat că o să facă pentru sezonul viitor o formație de războinici. Dar ce face Becali? A început campania de achiziții cu jucători talentați, dar care sunt departe de a fi războinici.

L-a luat pe Oaida, mijlocaș talentat de la Botoșani, dar care nu este copt pentru exigența de la FCSB. L-a adus ieri pe Claudiu Belu, de la Astra, fundaș dreapta care s-a făcut remarcat până acum cu colecția de femei cu care a fost decât cu realizările din teren. Urmează Darius Olaru, de la Gaz Metan Mediaș. Și el talentat, dar nu suficient pentru anumite pretenții. Un fel de Moruțan, care este un alt jucător de pe vremea când era la Botoșani. Ar mai fi De Nooijer, fundaș stânga de la Viitorul, jucător pe care Hagi vrea să-l dea afară la vară, fiind nemulțumit de aportul batavului în teren.

“Avem, aşa, nişte jucători, acolo, cât de cât valoroşi şi jucăm, aşa, după ureche, la ce-o ieşi, la ţurcă. Am mai pierdut încă un an şi cu asta, basta! Vedem în vară ce facem, trebuie să luăm jucători forţă. Noi nu avem jucători care să fie războinici, sunt d-ăştia, de miuţă, de fotbal la sală. O să înfiinţez o echipă de fotbal la sală, ca să mai iau 5-6 dintre ei să-i duc acolo, la fotbal la sală, ca să luăm campionatul la fotbal la sală. Nu câştigi campionatul cu fotbalişti de fotbal la sală. Dar o să fie o curăţenie la vară, că nu ai ce să faci. Sunt jucători care iau 15-20.000 pe lună şi se ascund de joc. Nu mai vreau să critic jucătorii, că e păcat. Trebuie să-l critici pe om atunci când el nu vrea, poate şi nu vrea. Dar sunt unii jucători care vor, dar nu pot. I-ai luat şi tu eşti vinovat, Gigi, şi cu asta, basta! Nu eu i-am luat? I-a luat cineva?”, a spus de curând Gigi Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE