2020-02-26 19:08

Gigi Becali: Mă interesa să aducem un nume mai mare în România decât CFR

 |  17:43
Gigi Becali: Mă interesa să aducem un nume mai mare în România decât CFR

FinanţatorulFC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că îşi dorea ca formaţia"roş-albastră" să fie repartizată într-o grupă din Liga Europa cu oechipă mai prestigioasă decât adversarele grupării CFR Cluj în LigaCampionilor, considerând că Liverpool e mai valoroasă decât Bayern sau AS Roma.

"Efoarte bine. Jucăm cu o echipă puternică, să aibă şi suporterii tragere deinimă să vină la meci. Eu vreau să aducem la Bucureşti echipe mari. Mă interesasă aducem un nume mai mare decât CFR în România. Şi Napoli e o echipă cu nume.Noi aducem echipe din Europa League mai mari decât din Liga Campionilor",a spus Becali.

El aprecizat că va dona bani la muntele Athos după calificarea Stelei în daunaformaţiei Grasshopper Zürich, obţinută la penaltiuri. "Au fost emoţii. Amplecat fără emoţii, dar pe urmă au fost emoţii. La penaltiuri, am zis că e doarcredinţa... Am luat crucea în mâini, în pumni şi aşa am stat. Am promis cucrucea în mână «Doamne, dă-mi şi voi plecala muntele Athos, că n-am fost de mult, şi voi mai da câteva sute demii, milionul»", a menţionat el.

Gigi Becaliconsideră că Steaua va aduna multe puncte în Grupa K a Ligii Europa. "Acumo să se vadă rolul Stelei şi ce rol va avea de acum încolo. Nerecunoscătoriivor aştepta la rând de acum încolo ca să mai joace un meci european. Toţi carese dădeau mari că bat Steaua. Tot Steaua va reface coeficientul UEFA", amai spus el.

Întrebatdacă şi fostul tehnician stelist Victor Piţurcă are o contribuţie lacalificarea Stelei în grupele Ligii Europa, Becali a răspuns: "Piţurcă,să-i dea Dumnezeu sănătate, să aibă noroc la Craiova şi gata. Auzi, dacă îi mulţumesclui Piţurcă? Acum e la Craiova, să aibă forţă de muncă şi spor la treabăacolo".

Finanţatorulstelist îşi doreşte ca atacantul achiziţionat de la Unirea Urziceni, MariusBilaşco, să se prezinte la programul echipei "roş-albastre". "Eucred că Bilaşco trebuie să vină neapărat. Nu cred că îl mai las să joace cuVaslui. Steaua are nevoie să-şi câştige meciurile ei, nu are nevoie derezultate indirecte", a precizat el.

FormaţiaSteaua va evolua în Grupa K a Ligii Europa, cu echipele Liverpool (Anglia),Napoli (Italia) şi FC Utrecht (Olanda), conform tragerii la sorţi de vineri, dela Monte Carlo. Faza grupelor începe la 16 septembrie şi se încheie la 16decembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE