2020-04-10 04:05

Becali a mai scos un TITULAR pe tarabă. Fanii vor lua FOC

 |  15:46
Becali a mai scos un TITULAR pe tarabă. Fanii vor lua FOC

Iulian Cristea a semnat cu FCSB în chiar ultima zi de transferuri şi va debuta pentru roş-albaştri în prima etapă din playoff, în meciul cu Voluntari fiind suspendat. Mutarea poate părea surprinzătoare că se întmplă acum şi nu la vară, dar ea ascunde un plan al lui Becali care îi va înfuria pe suporteri.

Fundaşul central adus de la Gaz Metan Mediaş, unde a lucrat bine cu Mihai Teja, Cristea va trebui să îl înlocuiască uşor, uşor pe Bogdan Planic, sârbul cu evoluţii oscilante în ultimul timp, intrat în dizgraţia patronului, care vrea să îl vândă la vară pe 2-3 milioane de euro, când acesta intră în ultimul an de contract. Planic este al doilea fotbalist pe care Becali îl scoate la mezat, după Harlem Gnohere.

”Ne trebuia fundaş central şi am luat fundaş central. Vreau ca fundaşul central să paseze, să verticalizeze. Nu vreau stânga, dreapta. Până nu-l văd pe Cristea nu pot să mă pronunţ. Cristea ştie şi jocul lui Mihai Teja, a jucat mijlocaş, are şi tehnică. Am făcut un efort de 150.000 de euro, am nevoie de el. Planic a fost accidentat, dar parcă nu mai e ăla care era acum şase luni, un an. Nu ştiu ce să mai zic”, a spus Becali pentru PRO TV.

" FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaș pentru transferul lui Iulian Cristea, jucător care va îmbrăca tricoul echipei noastre timp de cinci ani și jumătate. Fundașul născut pe 17 iulie 1994, care va purta numărul 17, s-a alăturat deja lotului condus de Mihai Teja, însă va putea debuta abia în play-off, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene în ultima etapă de campionat. Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată în comunicatul postat de către FCSB pe site-ul oficial.

Iulian Cristea a oferit și prima declarație în calitate de jucător al roș-albaștrilor. "Faptul că am venit încă de acum mă bucură nespus. Am visat de mic să ajung la această echipă, pe care am iubit-o dintotdeauna! Sper să mă integrez cât mai bine și mai repede în colectiv, să am evoluții bune și să-mi ajut colegii în îndeplinirea obiectivelor”, a spus Cristea pentru fcsb.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE