2020-07-09 15:25

Goran Ivanisevic şi fraţii Bryan vin la Sports Festival de la Cluj-Napoca

 |  20:55
Goran Ivanisevic şi fraţii Bryan vin la Sports Festival de la Cluj-Napoca

Andrei Pavel și Bogdan Stelea s-au duelat la o partidă inedită de tenis și fotbal-tenis. Cei doi s-au încălzit pentru Sports Festival. În iunie, la Cluj, "Cneazul" va fi pe teren contra fraților Bryan, în timp ce "Arnold" va încerca sa închidă poarta "Generației de Aur" în marele meci cu legendele Barcelonei. S-au vândut deja 9000 bilete pentru acest eveniment.

Clujul va găzdui din nou în iunie nume mari ale tenisului: Goran Ivanišević, frații Bryan, Andrei Pavel, Florin Mergea, Adrian Ungur au confirmat participarea la demonstrativul de tenis din cadrul Sports Festival.

Cea mai bună pereche din istoria tenisului de dublu masculin, lideri mondiali la dublu timp de 10 ani, cu 116 titluri ATP în palmares și 6 Grand Slam-uri, frații Bryan se întâlnesc în teren la Cluj cu Florin Mergea, Andrei Pavel, Adrian Ungur, trei dintre cei mai buni jucători de tenis din România. Un alt model al tenisului mondial prezent la demonstrativ, croatul Goran Ivanišević, a urcat până pe locul 2 în clasamentul ATP, are un Grand Slam și 22 de trofee în palmares. Sala Polivalentă din Cluj va găzdui în 15 iunie întâlnirea dintre cele două echipe, Team Romania și Team World, iar organizatorii promit și alți invitați surpriză în cadrul showului de tenis.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-25

Mai multe imagini:
Goran Ivanisevic şi fraţii Bryan vin la Sports Festival de la Cluj-Napoca
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE