2019-10-20 16:58

Gregory Tade a SEMNAT. Atacantul cu cifre de fundaș ar trebui să fie SALVAREA lui Dinamo

 |  13:25
Gregory Tade a SEMNAT. Atacantul cu cifre de fundaș ar trebui să fie SALVAREA lui Dinamo

Gregory Tade a semnat cu Dinamo un contract pe un an și jumătate. Atacantul francez va avea inițial un salariu de 4.000 de euro până în iarnă, remunerație care se va dubla dacă echipa intră în play-off.

Tade este cel de-al patrulea jucător adus de Mircea Rednic la Dinamo, după fundașul stânga Naser Aliji și mijlocașii Rachid Ait-Atmane și Simon Zenke. Atacantul italian Matia Montini, care este de o săptămână în probe, va semna și el în orele următoare cu roș-albii.

În atare condiții, Dinamo va forța rezilierea contractului lui Mircea Axente, atacant care în afara golului cu FCSB din turul campionatului, n-a arătat nimic în tricoul echipei din Ștefan cel Mare.

Tade are 32 de ani și a marcat 21 de goluri pentru CFR Cluj, unde a ieșit golgheterul campionatului, doar 7 goluri pentru FCSB în toate competiţiile. Plecat la Qatar SC, unde a marcat 11 goluri în 11 meciuri, atacantul n-a zăbovit mult în această zonă, și a preferat să revină în Europa, la Maccabi Petah Tikva, de unde a fost dat afară în această vară, după ce a înscris de doar patru ori în 25 de apariții.

Liber de contract în acest moment, Tade a mai evoluat în cariera sa la modestele Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness şi St Johnstone. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE