2020-06-04 08:09

Grigoraş învinge FC Braşov în ultimul minut

 |  16:33
Grigoraş învinge FC Braşov în ultimul minut

Continuă parcursul bun din ultimul timp al lui Grigoraşcu Pandurii. O victorie şi două egaluri în ultimele trei meciuri, însă disputade acasă cu FC Braşov, scor 2-1, a fost mult mai dificilă decât se aşteptatehnicianul. După o primă repriză echilibrată, fără goluri, oaspeţii au deschisscorul în minutul 68 prin Ilyeş, din penalty. După ce s-au văzut conduşi petabela de marcaj, elevii lui Grigoraş au forţat pe toate liniile şi cu şapteminute înainte de final au obţinut un penalty, la un fault al lui Oros, care aşi fost eliminat de pe teren. Lovitura de la 11 metri a fost transformată dePintilii, însă meciul nu s-a terminat aşa, pentru că, profitând de omul în plusde pe teren, Apostu a reuşit să marcheze în ultimul minut de prelungiri cu unşut din interiorul careului.

Pandurii Târgu-Jiu: Mingote - Băcilă, Viera, Chiricheş,Grecu (Apostu 78) - Orac (Brata 57), Voiculeţ, Pintilii, Nistor- I. Iordache (Ad. Iordache 57),Stromajer

FCBraşov: Mincă - Voicu, Oros, Majernik, Da Silva - Martinovici, Viveiros (Rusu78), Ilyeş (Năstasie 85), Cristescu, Chipciu - Dedu (Hadnagy 59)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE