2019-10-23 02:59

HAGI, la națională în locul lui Contra? Reacția oficială a Federației

 |  14:38
HAGI, la națională în locul lui Contra? Reacția oficială a Federației

Federația Română a reacționat după ce Gazeta Sporturilor a publicat informația că Răzvan Burleanu se gândește să-l maziliească pe Cosmin Contra la sfârșitul meciurilor din Liga Națiunilor, acolo unde România are șanse minime de a câștiga grupa. În locul său, Burleanu ar negocia cu Gică Hagi (53 de ani), patron și antrenor la Viitorul, om cu care a avut în trecut mai multe certuri prin media. Dacă Regele a lăsat o portiță deschisă în acest caz, FRF a avut un punct de vedere tranșant în privința acestui subiect de presă, punct de vedere pe care îl puteți citi mai jos.

"Referitor la articolul apărut, pentru corecta informare a cititorilor dumneavoastră, Federația Română de Fotbal dorește să facă următoarele precizări. Conducerea Federației Române de Fotbal nu a luat niciodată în considerare înlocuirea lui Cosmin Contra din funcția de selecționer al echipei naționale a României. Acesta are un contract ferm cu FRF, semnat în toamna anului trecut, iar obiectivul este calificarea la turneul final al Campionatului European din 2020.

Federația Română de Fotbal apreciază proiectul domnului Gheorghe Hagi de la FC Viitorul pentru promovarea tinerilor, unul sănătos și propice dezvoltării fotbalului românesc.

În același timp, conducerea FRF are deplină încredere în munca depusă de Cosmin Contra și staff-ul său, subliniind faptul că de la venirea acestora pe banca tehnică a echipei naționale, tricolorii au o singură înfrângere, din 12 partide disputate, și aceea într-un joc amical. În concluzie, este exclusă întreruperea colaborării dintre Federația Română de Fotbal și domnul Cosmin Contra, una cu rezultate bune, obiectivul comun fiind acela al calificării echipei naționale la EURO 2020", se arată în comunicatul FRF.

Ce spun e Gică Hagi

“Subiectul 'echipa nationala' este inchis in totalitate cat timp sunt actionar majoritar la un club din Liga 1 si exclud orice discutie in acest sens. In acest moment, selectionerul Cosmin Contra face lucruri bune la echipa nationala”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE