2020-07-04 15:49

Hagi: Adrian Păunescu a fost un om foarte important pentru mine, l-am ascultat întotdeauna

 |  13:26
Hagi: Adrian Păunescu a fost un om foarte important pentru mine, l-am ascultat întotdeauna

GheorgheHagi a rămas şocat de decesul lui Adrian Păunescu. “Regele”spune că poetul a fost un “mare om, un patriotîn adevăratul sens al cuvântului”, şi pentru ela fost o persoană extrem de importantă, căreia i-a ascultat mereu sfaturile. “Eo zi tristă pentru România. Adrian Păunescu a fost un mare om, un mare român,un patriot în adevăratul sens al cuvântului. Îmi pare nespus de rău. El a făcutmulte nu numai ca poet şi patriot român, dar şi pentru fotbalul românesc, faţăde care a fost mereu aproape şi prin cântecele pe care le-a compus. Pentrumine, personal, a fost un om foarte important, o persoană foarte apropiată mie,pe care l-am ascultat întotdeauna, i-am ascultat sfaturile. Este o zi tristăpentru România", a declarat Hagi”

Acum 11 ani, marele poet, pe atunci realizator deemisiuni sportive la tv, l-a convins pe Gheorghe Hagi să revină la echipanaţională de fotbal, după ce acesta avusese un conflict cu selecţionerul dinacea vreme, Victor Piţurcă. În cadrul unei emisiuni, Păunescu a început oadevărată campanie de readucere a lui Hagi la prima reprezentativă, înainteameciului cu Ungaria - decisiv pentru calificarea la Euro 2000. În cadrul aceleiemisiuni, Adrian Păunescu a citit în direct mesajele telespectatorilor, acompus o poezie pentru căpitanul echipei naţionale, iar Hagi - extrem deemoţionat - a decis să revină.

PoetulAdrian Păunescu a încetat din viaţă vineri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreascadin Capitală, unde a fost internat, din 26 octombrie, cu probleme cardiace,renale şi hepatice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE