2019-11-21 14:27

Halep, înainte de Australian Open: Am riscat, iar acum trebuie să las capul în pământ şi să muncesc

 |  10:45
Halep, înainte de Australian Open: Am riscat, iar acum trebuie să las capul în pământ şi să muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sâmbătă dimineaţă, înainte de startul la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, că a riscat asumat când a spus pas la ultimele turnee, preferând să se odihnească şi să se relaxeze cu familia, însă acum trebuie să tragă suplimentar pentru a ajunge din nou la un nivel înalt.

"Este o mare diferenţă faţă de anul trecut, pot spune că am realizat ce mi-am dorit. Am câştigat în sfârşit un Grand Slam. Acum pot spune că sunt cu adevărat numărul 1. Înainte spuneam că fără un Grand Slam nu eşti numărul 1. Sunt fericită, mă bucur de tot. Tot ce am realizat anul trecut m-a făcut să fiu puţin mai relaxată. Doar încerc să-mi îmbunătăţesc jocul şi să văd cât de bună pot fi în viitor. Mi-am asumat un risc stând acasă puţin mai mult. M-am odihnit pentru că m-am simţit extenuată după aceste turnee şi anul avut. Mi-a plăcut mult să stau acasă. Acum sunt pregătită pentru noul an, deşi sunt puţin în urmă cu totul, cu pregătire şi meciurile. Dar nu mă plâng. Totul a fost aşa cum mi-am dorit. Acum trebuie să las capul în pământ şi să muncesc", a spus Halep, citată de News.ro.

Pe de altă parte, numărul 1 mondial a anunţat că nu se grăbeşte să îşi aleagă un nou antrenor: "Este greu pentru mine să schimb persoana cu care muncesc pentru că eu mă ataşez de oamenii din echipa mea. Nu pot schimba totul rapid. De fiecare dată când ai pe cineva în echipă, trebuie să dea 100 la sută. După cum am spus mereu la acest nivel este imposibil fără antrenor. Deci probabil în viitorul apropiat voi avea pe cineva. Dar pentru moment sunt doar eu".

Simona Halep, locul I WTA, finalista ultimei ediţii la AO, va evolua cu estona Kaia Kanepi, locul 70 WTA, în manşa I a Australian Open, primul grand slam al anului. Kanepi a învins-o pe Halep, anul trecut, în primul tur al US Open, cu 6-2, 6-4. Românca s-a impus şi ea, în prima lor întâlnire, în 2014, la Doha, în turul I, cu 6-4, 3-6, 7-6 (5).

Simona va evolua cu estona Kaia Kanepi, marţi, la ora 10.00, conform programului anunţat de organizatori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE