2020-02-28 21:34

HALEP, victorie senzațională la Roland GARROS: 3-6, 6-4, 6-1 cu americanca Sloane STEPHENS. Primul titlu de GRAND SLAM cucerit de SIMONA!

 |  18:23
HALEP, victorie senzațională la Roland GARROS: 3-6, 6-4, 6-1 cu americanca Sloane STEPHENS. Primul titlu de GRAND SLAM cucerit de SIMONA!

Simona Halep, locul I WTA, a câștigat finala de la Roland Garros, disputată cu americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, după o partidă fulminantă: 3-6, 6-4, 6-1.

"Vreau să vă mulţumesc tuturor. A fost minunat. În ultimul game am simţit că nu mai pot respira. Am făcut tot ce am putut. E uluitor. Am visat la acest moment de când am început să joc tenis. Sunt foarte fericită că s-a întâmplat la Roland Garros. Parisul e un oraş special pentru mine. Sloane e o jucătoare foarte bună, foarte puternică. E dificil să joc contra ei", a spus Halep, pe teren, imediat după încheierea finalei cu americanca Sloane Stephens. Federaţia Română de Tenis a titrat pe site-ul său oficial: "Simona Halep este Regina tenisului mondial: Campioană la Roland Garros şi nr.1 WTA". "Simona Halep are lumea la picioare: este noua campioană de la Roland Garros, după ce a câştigat cea de-a treia finală jucată pe zgura pariziană. A pierdut în 2014 şi 2017, dar pentru Simona a venit şi momentul de glorie", a notat FRT pe site-ul oficial.

Simona Halep, 26 de ani, 1,68 metri înălţime, a disputat anterior două finale la Roalnd Garros, în 2014 şi 2017, şi una la Australian Open, în acest an, toate pierdute.

Sloane Stephens, 25 de ani, 1,70 metri înălţime, a mai jucat o finală, la US Open, câştigată anul trecut.

Halep şi Stephens s-au mai întâlnit de şapte ori, de cinci ori câştigând românca.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

ANONIM
09 Iun 2018

pe la unul din comentariile mai vechi am zis ca Simona are nevoie neaparat de un asa trofeu, Grand Slam, si ziceam ca inca are timp, iata ca a venit si acel timp, prestatie excelenta, mai ale ca/ si dupa ce a pierdut primul set...Felicitari!
LEVST.
09 Iun 2018

mai sus LevSt.- cat destre Sloane S. , pare ca se inscrie pe urmele Serenei W....
BRAVO SIMONA!
09 Iun 2018

SĂ NE TRĂIEȘTI FATĂ DRAGĂ!
RONI
10 Iun 2018

o victorie cat o tara.o lume intreaga a vazut fatza frumoasa a romaniei.200 de tari au transmis partida si la sfarsit imnul national.a fost un meci greu cu o jucatoare americanca foarte buna.era ca un zid cu miscari naturale dar halep prin ambitie concentrare si lupta a reusit victoria.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE