2020-05-27 02:38

Halep vorbește despre retragere. Cum își va anunța încheierea carierei sportive

 |  18:21
Halep vorbește despre retragere. Cum își va anunța încheierea carierei sportive

Simona Halep este departe încă de momentul retragerii din tenis, însă știe deja cum va proceda când acest moment se va apropia.

Răspunzând unei întrebări pe această temă, Simona Halep a spus că îşi va anunţa retragerea din tenis înaintea unui turneu, la fel ca daneza Caroline Wozniacki, şi nu cu un an înainte, ca spaniola Carla Suarez Navarro.

"Să vă spun cinstit, am vorbit cu fratele meu ieri despre asta. Nu m-am gândit încă, probabil o voi face la fel ca ea (n.r. - Wozniacki), să anunţ că e ultimul turneu şi apoi mă retrag. Nu pot să spun că este ultimul an, pentru că eu îmi schimb destul de des părerea şi nu e bine. Probabil că o să anunţ înaintea unui turneu şi apoi voi fi out din lumea asta", a declarat Halep, la conferinţa de presă susţinută, sâmbătă, după meciul cu Iulia Putinţeva, scrie news.ro.

Despre această partidă, Halep a spus că a decurs aşa cum se aştepta: "Mă aşteptam ca meciul să decurgă aşa, ştiam cum joacă. A fost mai puternică pe forehand decât mă aşteptam. Ştiam că trebuie să-i atac serviciul, eu să servesc bine, pentru că loveşte bine returul. În mare, a fost cum mă aşteptam. Ştiam că este foarte bună la scurte. Am devenit puţin frustrată pentru că am ajuns la multe dintre ele, dar le-am ratat sau le-am pus în terenul ei, de unde m-a pasat. Da, a fost puţină frustrare acolo, dar apoi am fost mai atentă la loviturile ei şi a fost mult mai bine în final."

Ea consideră că a făcut un mare pas înainte în jocul ei, prin folosirea mai des a scurtelor şi prin venirile la fileu.

"Cred că mi-am îmbunătăţit serviciul, returul arată destul de bine, merg la fileu, am înclus câteva scurte în jocul meu, este un pas mare. Sunt fericită de jocul meu", a spus Halep.

Jucătoarea română ştie la ce să se aştepte şi de la următorul meci, cu belgianca Elise Mertens.

"Am jucat de câteva ori, la French Open, Madrid, Doha, este suficient ca să ştiu cum joacă şi ce trebuie să fac împotriva ei. Nu m-am gândit la meci, ca să fiu sinceră, pentru că este prea repede, dar voi fi pregătită pentru această partidă. Va trebui să lupt. Chiar dacă o să joace bine, eu o să fiu acolo. Dacă îmi aduc bine aminte, la Doha am avut set şi break, dar a luptat până la capăt. Nu renunţă şi joacă rapid, aproape de linia de fund", a precizat Halep.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-25Parerea ta...

UN VIS îMPLINIT
25 Ian 2020

De cit sa te îneci ca țiganul la mal mai bine o retragere in plina glorie. Neputința ? Mda.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE