2020-01-28 16:43

HALTERE: Două medalii pentru România la Campionatele Europene

 |  21:55
HALTERE: Două medalii pentru România la Campionatele Europene

Sportiva romanca Irina Lepsa a castigat doua medalii de argint, la stilul aruncat si la total, la categoria 58 kg, marti, in a treia zi a Campionatelor Europene de haltere de la Forde (Norvegia), a anuntat federatia romana de profil.

Irina-Lacramioara Lepsa a obtinut argintul la aruncat, cu 117 kg. Aurul a revenit sportivei Boianka Kostova, din Azerbaidjan, cu 130 kg, iar in posesia bronzului a intrat poloneza Joanna Lochowska, cu 114 kg.La total, Irina Lepsa a ocupat de asemenea locul 2, cu 205 kg. Pe primul loc s-a clasat, detasat, Boianka Kostova, sportiva de origine bulgara ce reprezinta acum Azerbaidjanul, cu 235 kg. Pe ultima treapta a podiumului a urcat poloneza Joanna Lochowska, cu 204 kg.

Sportivii romani au cucerit pana acum opt medalii, trei de aur, doua de argint si trei de bronz, la Europenele de la Forde (Norvegia). In primele zile ale competitiei, Cristina Iovu (53 kg) a obtinut aur la total si aruncat si bronz la smuls, Monica Suneta Csengeri (48 kg) a luat aurul la smuls si bronz la total, iar Ilie Constantin Ciotoiu (56 kg) a cucerit bronzul la total.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE