2020-02-17 12:22

HANDBAL. Oltchim dispare

 |  18:55
HANDBAL. Oltchim dispare

Fostul preşedinte al lui Oltchim, Ioan Gavrilescu, spune căşansele ca echipa vâlceanăsăcontinue în campionat sunt minime şi, dupăpărerea sa, o soluţie o reprezintăînscrierea în eşalonul secund şi promovarea peste doi ani.

"E clar că activitatea pe CS Oltchim nu mai poate continua pentru că gruparea este în insolvenţă. Soluţia ar fi să se formeze un nou club care să preia palmaresul Oltchimului, locul în Liga Naţională. Vechiul club ar putea deveni membru fondator la noua grupare. De mai bine de două săptămâni se analizează acestă pistă, personal am avut multe discuţii la nivelul autorităţilor locale. Din păcate lucrurile sunt complexe, timpul foarte scurt pentru că termenul de înscriere în Liga Naţională este 30 iunie", a spus Gavrilescu.

În schimb, el susţine că varianta înscrierii în eşalonul secund este mult mai potrivită. "Eu cred că soluţia ar fi formarea unei echipe care să fie înscrisă în Divizia A, fără pretenţii în primul sezon. Să se încerce promovarea în cel de-al doilea an, cu handbaliste tinere, cu antrenor tânăr şi conducere tânără. Dacă însă nu se va reuşi nimic, e greu de crezut că se va mai reuşi vreodată. Oamenii din Vâlcea se vor obişnui fără handbal, va fi greu de urnit treaba peste un an sau doi", a explicat fostul oficial, citat de Mediafax.

Situaţia de la CS Oltchim este foarte dificilă, în prezent nicio jucătoare nemafiind sub contract cu gruparea vâlceană. "În momentul de faţănu mai sunt jucătoare sub contract cu Oltchimul, au plecat la alte echipe şieste normal, fiecare jucătoare îşi urmăreşte interesul. Oamenii care conduc acum clubul nu le mai puteau amâna cu răspunsul, nu îşi puteau bate joc de ele, în plus erau terorizaţi de telefoanele zilnice pe care le primeau de la fete. Probleme sunt multe, clubul are nevoie şi de un autocar, printre altele, plus de bani pentru formarea lotului. E drept, însă, cădoar trei din cele 12 formaţii din Liga Naţionalănu sunt sprijinite de consiliile locale sau judeţene", a precizat Gavrilescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639883-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE