2019-12-14 15:24

HAOS în Grecia. Campionatul a fost SUSPENDAT după incidentele de la partida PAOK - AEK

 |  14:38
HAOS în Grecia. Campionatul a fost SUSPENDAT după incidentele de la partida PAOK - AEK

Guvernul elen a decis să suspende' campionatul de fotbal după incidentele care au precedat meciul dintre PAOK Salonic şi AEK Atena, atunci când patronul echipei gazdă intrând pe teren înarmat pentru a protesta faţă de nevalidarea unui gol marcat de ex-stelistul Varela în prelungiri.

''Am decis să suspendăm campionatul'', a declarat Secretarul de stat pentru Sporturi, Georgios Vasiliadis, la finalul unei reuniuni guvernamentale de urgenţă. Meciurile ''nu se vor disputa până când nu va fi stabilit un nou cadru, convenit de toată lumea'', a mai spus oficialul, subliniind că autorităţile de la Atena sunt în contact cu Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA).

Arbitrul Kominos a modificat apoi decizia, acordând gol valabil lui PAOK, care i-ar fi adus primul loc în clasamentul Superligii prin victoria cu 1-0. Dar centralul nu a reuşit apoi să convingă jucătorii lui AEK Atena să revină pe teren pentru ca meciul să se încheie regulamentar. Jucătorii echipei oaspete au revenit la vestiare, temându-se pentru propria lor securitate şi acuzându-l pe Savvidis că a atacat un responsabil al lui AEK, pe Vasilis Dimitriadis.

Mandat de arestare pentru patronul lui PAOK

Preşedintele clubului PAOK, omul de afaceri eleno-rus Ivan Savvidis, a intrat pe gazon după ce fundaşul capverdian Fernando Varela (ex-Steaua) a înscris un gol ce părea să aducă victoria echipei sale, însă arbitrul Georgios Kominos nu l-a validat, considerându-l din ofsaid. Savvidis intrat pe teren urmat de membri ai staff-ului său pentru a-i cere socoteală arbitrului şi a cere, conform presei, jucătorilor săi să nu mai reia jocul. Conform imaginilor prezentate la TV, Savvidis purta la centură un pistol. Ulterior, poliţia elenă a emis un mandat de arestare pentru Savvidis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE