2020-02-23 05:01

Haos la FC Vaslui: Caro le-a dat liber jucătorilor care abia reveniseră la antrenamente

 |  17:03
Haos la FC Vaslui: Caro le-a dat liber jucătorilor care abia reveniseră la antrenamente

După ce timpde două zile nu a avut nici un jucător la antrenamente din cauza faptului căaceştia primiseră liber din partea patronului, antrenorul Juan Ramon Lopez Caroa răspuns cu aceeaşi monedă.

Ibericul aavut la şedinţa de pregătire doar 13 jucători, deoarece restul erau în maremajoritate convocaţi la loturile naţionalelor. Deşi situaţia părea să revină lanormal, antrenorul Vasluiului a şocat din nou şi le-a transmis fotbaliştilor căsunt liberi până luni.

PatronulAdrian Porumboiu a luat din nou foc şi de această dată el este cel care îlameninţă pe tehnician cu o reclamaţie la FIFA. "Am înţeles că au libermâine şi poimâine. Este bătaie de joc ce se întâmplă, tu ai cinci puncte înclasament şi le dai două zile libere când ei trebuie să se pregătească pentrujocurile cu Oţelul şi cu Dinamo”, a tunat fostularbitru.

Conducătorul vasluian încearcăsă-l convingă pe Lopez Caro să demisioneze din funcţie, însă tehnicianul seţine pe poziţii şi chiar l-a angajat pe fostul ministru al justiţiei, TudorChiuariu, să-l reprezinte în conflictul cu gruparea moldavă. “Îmi este îngrădit dreptul la muncă, eu vreau să antrenezela Vaslui”, s-a plâns ibericul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE