2020-02-18 11:51

Haosul continuă la DINAMO. În urmă cu o lună era LĂUDAT, acum a fost DAT AFARĂ!

 |  15:42
Haosul continuă la DINAMO. În urmă cu o lună era LĂUDAT, acum a fost DAT AFARĂ!

Plecare de neimaginat de la Dinamo. Adus la echipă acum o lună, portarul Sean McDermott a fost dat afară de la echipă. A fost lăudat în momentul transferului, ba chiar s-au şi făcut eforturi financiare suplimentare pentru a fi convins să vină până la urmă la echipă. Toată lumea de la club, inclusiv Mircea Rednic, erau fericiţi de afacerea făcută. Au fost însă de ajuns trei meciuri ca situaţia portarului să se întoarcă cu 180 de grade. În primele două nu primse gol. Apoi, a venit partida cu Botoşani, când cele două goluri primite nu i se pot imputa în mare măsură. A intrat rapid în dizgraţia lui Mircea Rednic, cel care a preferat să-şi aducă un goalkeeper prin fiica sa, şi anume pe Parfait Mandanda.

Ca o curiozitate, McDermott era singurul din pleiada de jucători veniţi în această iarnă care venise pe altă filieră, cea a şefului de la scouting, Marius Iorga. Şi uite aşa, Dinamo îi face vând unui portar care a devedit în scurtul său pelerinaj la Dinamo că are un foarte bun joc de picior, că îşi pune rapid echipa pe atac, că are intervenţii sigure şi care îşi dirija foarte bine defensiva în faţa lui. Oare ce îi lipsea?

"Sean McDermott şi-a reziliat contractul, pe cale amiabilă, cu Dinamo. Nu avea de ce să fie supărat, pentru că a avut toată susţinerea noastră. Eu am cerut un portar nu un libero. V-am spus că sunt foarte exigent şi nu vreau ca sezonul viitor să ne prindă să nu fim siguri pe ceea ce am făcut în această perioadă. Trebuie să profităm de această perioadă, că nu mai avem voie să ratăm sezonul viitor, că nu ne iartă nimeni, nici pe mine, nici pe jucători", a spus Rednic.

Obiectiv în aer

Dinamo va juca vineri, de la ora 20.00, cu Concordia Chiajna, pe Ştefan cel Mare, în ultima partidă din sezonul regular al Ligii I. “Câinii” au ratat calificarea în play-off-ul Ligii I pentru al doilea sezon consecutiv. Chiar şi aşa, Rednic susţine că nu are ca obiectiv locul I în play-out, adică locul 7 ??!! la finalul sezonului, ci formarea unei echipe competitive. Deci, prin excludere, obiectivul a rămas evitarea retrogradării.

"Sperăm  să câştigăm ultimul meci din campionatul regulat cu o victorie, ştim că nu o să fie uşor, deoarece întotdeauna Chiajna s-a mobilizat foarte bine împotriva noastră, pentru că sunt mulţi jucători acolo, care au trecut pe la Dinamo. O să fie un meci greu, dar sunt sigur că vom câştiga. Nu ştiu dacă voi intra cu două vârfuri, va intra Rashid la mijlocul terenului. Vreau ca toată lumea să joace în perioada aceasta. Nu e un obiectiv (n.r. - locul I în play-out), ar fi din punct de vedere financiar. Important este ca jucătorii care au venit târziu să fie sută la sută din punct de vedere fizic, lucrăm la omogenitate, la automatisme, care nu pot apărea după o lună. Dar lucrurile sunt pozitive în cele patru meciuri pe care le-am jucat, acum, mai puţin cel cu Botoşaniul. Anul acesta, mai au prime în play-out, dar de la anul nu vor mai avea, regulamentul este foarte clar şi trebuie să-l accepte", a spus Rednic.

Sorescu, luat şi el la ochi: “Nu a înţeles mesajul meu

Fundaşul dreapta de conjunctură Deian Sorescu a declarat că este greu pentru el şi pentru coechipierii săi să joace în play-out-ul Ligii I şi că motivaţia nu va mai fi atât de mare. "Nu mai e aceeaşi motivaţie, e o dezămăgire să jucăm al doilea an în play-out, dar există mereu motivaţie, pentru că şi în play-out trebuie să facem ca anul trecut şi să-l câştigăm. Nu avem timp de relaxare, pentru că riscăm să picăm în clasament. Nu avem un obiectiv, dar cu siguranţă obiectivul este să câştigăm toate meciurile şi să terminăm pe primul loc. Altfel, va fi un pas înapoi faţă de anul trecut", a spus Sorescu.

Rednic a venit la conferinţa de presă după ce a vorbit Sorescu, dar a reacţionat acid când a auzit de lipsa motivaţiei la jucătorul său: "Nu s-a trezit bine, cred. Eşti profesionist eşti plătit, normal că ne-am fi dorit să fim în play-off, dar dacă eşti în play-out... Am spus care este obiectivul nostru în această perioadă, să formăm o echipă puternică pentru sezonul următor. El cred că nu a înţeles mesajul meu".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE