2020-02-17 23:42

Hatton este “devastate”, după ce a fost prins prizând cocaină

 |  12:53
Hatton este “devastate”, după ce a fost prins prizând cocaină

BritaniculRicky Hatton, campion mondial la box, s-a declarat devastat de imaginile videoîn care este văzut prizând cocaină, difuzate de publicaţia News of the World.

News of theWorld a difuzat, duminică, o înregistrare video în care campionul mondial debox, Ricky Hatton, este filmat în timp ce consumă cocaină, într-un hotel dinManchester, el folosind cartea de credit pentru a priza drogul. Înînregistrarea video, Hatton este văzut în timp taie cu o carte de credit şapte"liniuţe", pe care apoi le prizează cu ajutorul unei bancnote de 20de lire sterline, într-o cameră dintr-un hotel din Manchester.

PotrivitNews of theWorld, Hatton a avut trei "şedinţe" în care s-a drogat, peparcursul a 10 ore, timp în care a băut zece beri, patru pahare de votcă, douăpahare de vin şi lichior.

"Amvorbit cu Ricky şi este foarte supărat. El simte că şi-a dezamăgit familia,prietenii, fanii şi mai ales chiar pe el. Ricky îşi asumă toatăresponsabilitatea pentru ce s-a întâmplat", a declarat Max Clifford,purtătorul de cuvânt al pugilistului.

Hatton, învârstă de 31 de ani, locuieşte cu iubita sa Jennifer Dooley.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-07-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE