2020-08-10 12:13

UPDATE. Helmuth Duckadam a fost operat de urgență după ce a suferit un atac de cord. "Mă simt bine", spune eroul de la Sevilla

 |  11:28
UPDATE. Helmuth Duckadam a fost operat de urgență după ce a suferit un atac de cord. "Mă simt bine", spune eroul de la Sevilla

UPDATE, ora 13.25: "Mă simt bine! Le mulţumesc doctorilor care au făcut o treabă bună. Ieri eram pe faleză şi m-am forţat s-o iau în braţe pe fiica mea şi avînd un cheag de sînge în antebraţ, am început să mă simt rău şi am ajuns la spital. Mă voi întoarce în Bucureşti mîine, dar nu mai e nevoie să stau în spital. O să mai fac analize săptămîna viitoare. E bine că intervenţia s-a făcut la timp. M-a sunat toată lumea de la Steaua, le mulţumesc. Sper să cîştige Steaua campionatul", a declarat Duckadam după operaţie, la Realitatea TV.

Preşedintele de imagine al FC Steaua, Helmuth Duckadam, a fost supus vineri dimineaţă unei intervenţii de urgenţă în Secţia de Cardiologie Cardiovasculară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (SCJU).

Directorul medical al SCJU, dr. Cătălin Grasa, a declarat pentru Agerpres că Helmuth Duckadam s-a prezentat joi seara în jurul orei 22,00 la Unitatea de Primiri Urgenţe, reclamând o suferinţă cardiacă.

“Au fost făcute investigaţii şi a fost ţinut sub supraveghere permanentă în cadrul secţiei şi astăzi dimineaţă specialiştii au decis intervenţia după ce au constatat existenţa unor cheaguri sangvine ce generau fenomene de insuficienţă arterială acută la nivelul membrului superior drept”, a declarat Cătălin Grasa.

În prezent, fostul portar Helmuth Duckadam, 53 ani, este monitorizat postoperator, dar specialiştii clinicii spun că starea sa este bună.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639576-03-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE