2019-10-14 14:17

I-au FURAT ceasul lui RONALDO

 |  14:13
I-au FURAT ceasul lui RONALDO

Florentin Dincă

FIFA avea pregătite şase ceasuri de lux pentru câştigătorii premiilor de la Gala Best Awards de la Zurich. Însă n-a putut să le decerneze din simplul motiv că ele a fost furate. Astfel, CRISTIANO RONALDO n-a primit ceasul în valoare de 92.000 de euro, ci unul de o valoare mai mică.

Forul mondial a depus o plângere la Poliţia elveţiană, în care a reclamat furtul a şase ceasuri de lux, în valoare de 552 000 de euro, care urmau să le fie înmânate unor câştigători de la gala desfăşurată la Zurich.

Şi totuşi marii câştigători nu vor rămâne fără ceasurile de lux, , modelul "Big Bang Football", FIFA angajându-se să le fie trimise alte ceasuri în perioada următoare câştigătorilor premiilor.

La Gala "The Best FIFA Football Awards", Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist din lume în 2016, Claudio Ranieri cel mai valoros antrenor al anului, Carli Lloyd cea mai valoroasă jucătoare de pe Planetă, Silvia Neid antrenoarea anului, iar malaezianul Mohd Faiz Subri (Penang) a primit Premiul Puşkaş, acordat celui mai frumos gol al anului în fotbalul mondial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE