2020-08-04 23:46

Ianis Hagi a băgat frica-n francezi. "Cocoşii" anunţă că nu joacă la EGAL

 |  14:20
Ianis Hagi a băgat frica-n francezi. "Cocoşii" anunţă că nu joacă la EGAL

Selecţionerul naţionalei de tineret a Franţei, Sylvain Ripoll, a declarat, duminică, la conferinţa de presă oficială înaintea meciului cu România, că nu îl surprind rezultatele excepţionale al tricolorilor de la acest turneu final, acestea fiind, în opinia antrenorului cocoşilor galici, o confirmare a presataţiilor solide din ultimul timp ale jucătorilor pregătiţi de Mirel Rădoi. Ripoll adaugă că pericolul numărul 1 al României este Ianis Hagi, pe care îl caracterizează un jucător cu “multă calitate, care loveşte mingea bine cu ambele picioare”.

"Pentru mine, România nu este o surpriză, e o confirmare. Am văzut multe din meciurile lor, au avut cea mai bună apărare, acum au demonstrat că sunt şi foarte ofensivi. Cea mai mare ameninţare cred că e Ianis Hagi, jucător cu multă calitate care loveşte mingea bine cu ambele picioare. Vor fi mulţi români în tribune, când mă uitam la meciurile lor de aici vedeam mult galben şi nu era de la soare. Vor fi o prezenţă benefică, ne dorim să jucăm cu un stadion plin", a declarat antrenorul francez, potrivit frf.ro. 

“Nu am jucat cum ne-am droit în primele două meciuri. Am suferit mult în partida cu Croaţia, trebuie să ne recuperăm şi să fim în cea mai bună formă. Nu ne mulţumim cu egal în faţa României, noi trebuie să câştigăm grupa! Nimic nu e sigur în fotbal, iar dacă jucăm la egal şi primim gol în ultimele minute, riscăm să fim eliminaţi. Ar fi o greşeală să jucăm la egal”, a spus şi mijlocaşul Lucas Tousart.

Partida Franţa – România se va disputa luni, la Cesena, de la ora 22.00, în ultima etapă a Grupei C a Campionatului European Under-21.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-23

In legatura cu acest articol...

O fi bine, o fi rău? Un BULGAR ne arbitrează în meciul cu Franţa
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE