2020-05-25 14:31

Ianis HAGI a semnat cu GENK, campioana Belgiei, echipă calificată direct în grupele Champions League

 |  17:34
Ianis HAGI a semnat cu GENK, campioana Belgiei, echipă calificată direct în grupele Champions League

Jucătorul Ianis Hagi a semnat un contract cu gruparea Genk, campioana Belgiei, a anunţat, vineri, clubul FC Viitorul.

„Începând de astăzi, Ianis Hagi nu mai este jucătorul formaţiei FC Viitorul. Acesta a semnat cu un contract cu Genk, campioana Belgiei, formaţie calificată direct în grupele Champions League. La doar 20 de ani, Ianis Hagi are deja un palmares important. Campion la categoriile U13, U15, U17 şi U19 cu FC Viitorul, Ianis Hagi a fost mereu o prezenţă constantă la naţionalele de juniori şi tineret ale României, cu aceasta din urmă calificându-se în semifinalele Campionatului European U21 din acest an, unde a şi înscris două goluri", scrie pe site-ul echipei FC Viitorul.

Ianis este internaţional de seniori, pentru prima reprezentativă evoluând deja în patru partide. În ultimii doi ani a fost cel mai prolific jucător al FC Viitorul, pentru care a marcat 16 goluri şi a oferit 11 pase decisive în Liga 1.

„FC Viitorul îi mulţumeşte pentru toate realizările în tricoul negru-albastru şi îi urează mult succes la noua formaţie! Viitorul e al tău!", mai scrie pe site-ul clubului patronat de Gheorghe Hagi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE