2020-05-25 14:08

Ianis Hagi, iz de SCANDAL între Mircea Lucescu şi Gică Popescu: “Nu cred că a gândit ce a spus”

 |  13:32
Ianis Hagi, iz de SCANDAL între Mircea Lucescu şi Gică Popescu: “Nu cred că a gândit ce a spus”

Chestionat în privinţa unui eventual transfer al lui Ianis Hagi la Spartak Moscova, Mircea Lucescu a raspuns ferm că “ în niciun caz nu-l văd în Rusia. Nu e pentru Rusia, e foarte greu acolo să joace acolo”, tehnicianul fiind un cunoscător al fotbalului din Rusia, el activând un an la cârma grupării Zenit Sankt Petersburg. Declaraţia lui Il Luce nu i-a picat bine managerului Viitorului, Gică Popescu, cel care l-a mustrat pe reputatul antrenor care este la un pas de spune stop carierei sale prestigioase.

"Răutăcioasă declaraţie! Răutăcioasă! Nea Mircea nu-l cunoaşte pe Ianis, nu ştie cum se antrenează Ianis, ce potenţial are. Cred că s-a pripit când a făcut o astfel de declaraţie, dânsul fiind unul dintre antrenorii care au propus atâţia jucători tineri şi a avut un curaj incredibil să promoveze jucători. Nu cred că a gândit ce a spus", a spus Popescu la Pro X.

Baciul a confirmat că Hagi jr. este dorit de numeroase cluburi, între care Spartak Moscova şi FC Barcelona, însă gruparea catalană l-ar transfera pe tânărul jucător pentru a-l împrumuta la o altă echipă.

"Deocamdată nu s-a luat nicio hotărâre legată de destinaţia lui, Ianis este în vacanţă. Au venit oferte şi sunt convins că vor mai veni. Când el va considera că e momentul potrivit să aleagă una dintre aceste destinaţii sunt convins că o va face. Eu vorbesc numai de oferte concrete, nu de poveşti. Am avut întâlniri directe, la masă, concrete. Sunt în puşi de noi. Interesul este uriaş, numai că, atunci când ai foarte multe oferte, zici că vine încă una şi încă una şi aştepţi una mai bună şi negociezi. Eu cred că nu este nicio presiune a timpului, ţinând cont că suntem abia la începutul lunii iulie. Noi ne pusesem un să luăm o hotărâre la începutul acestei săptămâni, ieri m-am întâlnit cu Gică şi cu Ianis şi am zis să nu ne mai punem un legat de timp şi să aşteptăm să luăm oferta cea mai bună la momentul potrivit. Cert este că suntem în discuţii şi negocieri zilnice. Interesul celor de la Spartak există şi este unul uriaş. Există interes şi din partea Barcelonei, au existat discuţii cu Barceloana, deocamdată proiectul sportiv pe care ni-l propune Barcelona pentru noi nu este de interes. Asta nu înseamnă că într-o zi două să nu vină cu o altă propunere tehnică. Important este că astfel de echipe se interesează. Asta arată cât de respectat şi cât de improtant este Ianis pentru cluburile mari", a declarat Popescu


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE