2020-03-29 12:54

Ianis Zicu, 5 ani la FC Timişoara

 |  12:22
Ianis Zicu, 5 ani la FC Timişoara

Perioada de chin pentru Ianis Zicu la Dinamo s-a încheiatazi, machedonul parafând o înţelegere cu FC Timişoara, acolo unde a ajuns ieriun alt jucător din Ştefan cel Mare, Hristu Chiacu.

Mijlocaşul a ajuns azi dimineaţă în oraşul de pe Bega,iar după aproximativ o oră de discuţii cu oficialii bănăţeni, a semnat uncontract valabil cinci sezoane. “Ne-am înţeles din toate punctele de vedere pentru Zicu, va fi jucătorulTimişoarei pentru cinci ani”, a explicatmanagerul sportiv al alb-violeţilor, Daniel Stanciu.

Revenit în Ştefan cel Mare în vara anului 2007, IanisZicu a trăit un coşmar în tot acest timp, a jucat în numai 39 de meciuri înprima ligă. Numeroasele accidentări şi problemele personale l-au adus petalentatul jucător în pragul disperării, iar acum a cerut cu insistenţă săplece de la Dinamo, în speranţa că va putea reveni la forma care l-a consacrat.

În altă ordine de idei, fostul căpitan al lui EnergieCottbus, Ovidiu Burcă, a refuzat oferta înaintată de FC Timişoara, din cauzaneînţelegerilor financiare.

Foto: gsp.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE