2020-02-19 19:33

Ianu: Voi munci din greu, vreau să revin cât mai repede

 |  17:49
Ianu: Voi munci din greu, vreau să revin cât mai repede

Jucătorulromân Cristian Ianu, victima unei accidentări grave din cauza căreia va fiindisponibil până în 2011, a fost externat, marţi, el afirmând că va muncifoarte mult pentru a reveni cât mai repede în teren.

"Voimunci din greu, vreau să revin cât mai repede", a spus Ianu.

CristianIanu a fost susţinut de prietena sa Leyla Türkyilmaz, cea care a ştiut încă dinmomentul faultului că românului i s-a întâmplat ceva serios. "Mi-am datseama imediat că era ceva foarte serios. El nu are obiceiul să simuleze",a spus Leyla.

CristianFlorin Ianu, de la FC Lucerna, a suferit o fractură la tibia stângă şi a fostoperat urmând să revină pe teren în primăvara anului 2011. Ianu s-a accidentatla un duel cu portarul Franco Costanzo, la meciul FC Basel - FC Lucerna, scor1-4, de sâmbătă.

În cursulnopţii de sâmbătă spre duminică, Ianu a fost operat la o clinică de ortopediedin Lucerna, medicul Sascha Käsermann anunţând că românul va reveni pe terendoar în 2011.

CristianIanu, în vârstă de 26 de ani, evoluează la FC Lucerna din 2009, echipă pentrucare a marcat în sezonul trecut 21 de goluri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE