2019-10-17 11:12

Îl cheamă Șut şi visează cu ochii deschişi la Liga 1

 |  17:08
Îl cheamă Șut şi visează cu ochii deschişi la Liga 1

Liga a doua este dominată în acest moment de două echipe ilfovene, Sportul Snagov și Academica Clinceni, formații care au lăsat în urma lor nume de tradiție ale fotbalului românesc precum Petrolul, Universitatea Cluj, Pandurii, FC Argeș sau UTA. După Chiajna, Voluntari, Juventus, Victoria Brănești, Liga I este foarte aproape să aibă în sezonul viitor cel puțin o nouă echipă din Ilfov. Academica Clinceni joacă sâmbătă derby-ul ligii secunde cu Sportul Snagov și își pune speranțe într-un om-cheie, mijlocașul cu nume predestinat, Adrian Șut.

” Toată lumea face glume pe seama numelui meu. Nu știu dacă  mă strigă pe mine sau spun cuiva să tragă la poartă. Eu parcă pot să fac diferența pe teren, când mă chemă sau spun să dau la poartă” – Adrian Șut.

Noul Hagi

De-a lungul timpul, vicecampioana FCSB  a trimis la Clinceni mai mulți jucători, sub formă de împrumut, pentru a le da șansa să joace și să capete experiență. Este și cazul mijlocașului Vlad Mihalcea, unul dintre cei promițători tineri jucători din România. La 16 ani debuta pentru FCSB și era considerat "noul Hagi", acum își relansează cariera în Liga 2.

” Urmăresc FCSB, sper să câștige titlul, le țin pumnii la toate meciurile. Accept și glumele din vestiar legate de FCSB,  nu mă deranjează!”- Vlad Mihalcea, mijlocaș Academica Clinceni.

Antrenorul Ilie Poenaru, fost jucător cu peste 200 meciuri în primele două ligi din România, nu vrea ca echipa sa să fie numită, neoficial, satelit al celor de la FCSB, deși există o colaboare cu gruparea patronată de Gigi Becali.

” Nu suntem satelitul FCSB. FCSB a împrumutat la noi niște jucători pe care-i plătesc și atât. Doar colaborăm cu ei, ei plătesc salariile și primele de joc pentru fotbaliștii pe care ni i-au dat” – Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE