2020-02-19 13:29

ILIE NĂSTASE a fixat data și locația NUNȚII. Și nu, NAȘUL nu va fi Ion Țiriac

 |  14:03
ILIE NĂSTASE a fixat data și locația NUNȚII. Și nu, NAȘUL nu va fi Ion Țiriac

Până la urmă zvonurile au devenit realitate. Ilie Năstase se însoară. Din nou. Legendarul jucător de tenis român a fixat data și locația nunții cu Ioana Simion, în vârstă de 42 de ani, cu care s-a cuplat vara trecută după separarea de Brigitte Sfăt.

După lungi negocieri, Nasty a stabilit ca nunta să se desfășoare pe 17 august 2019. Și nu oricunde, ci la mare, pe o plajă de lux din stațiunea Mamaia, scrie telekomsport.ro. Petrecerea, care se anunță una de zile mari, va avea loc pe plaja complexului de apartamente Caelia, deținut de Ciprian Marica, unde năstase deține un apartament cu vedere la mare.

Surpriză totală în legătură cu nașul de cununie. Deși toată lumea se aștepta ca bunul său prieten Ion Țiriac să fie nașul, Viorel Păunescu împreună cu soţia acestuia vor avea această onoare.

Printre invitaţii de marcă ai lui Ilie Năstase se vor număra personalități marcante din țara noastră, dar foști și actuali sportivi de top din sportul românesc și de peste hotare, ca Simona Halep, Ion Ţiriac, Gică Hagi, Nadia Comăneci, Ioan și Voctor Becali, Gigi Becali, sau Manssour Bahrami.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE