2020-07-07 12:26

Ilie Năstase cere RETRAGEREA titlurilor lui Agassi şi Şarapova: S-a DROGAT, la revedere!

 |  19:45
Ilie Năstase cere RETRAGEREA titlurilor lui Agassi şi Şarapova: S-a DROGAT, la revedere!

Ilie Năstase (72 de ani) a avut o reacţie dură la adresa trişorilor din tenis şi a cerut retragerea titlurilor deţinute de Maria Şarapova şi Andre Agassi, ambii sportivi avand probleme cu drogurile in trecut.

Primul număr mondial din istoria clasamentului ATP e de părere că jucătorii care au fost prinşi dopaţi sau au recunoscut că s-au drogat în timpul carierei, cum e cazul legendarului Andre Agassi, ar trebui şterşi pur şi simplu din istoria sportului din cauza prejudiciiului de imagine pe care l-au adus disciplinei pe care o reprezintă: "E bine că Agassi a recunoscut că s-a drogat, frumos. Dacă eram Federaţia Internaţională, îi luam toate titlurile. I le anulam! S-a drogat, la revedere! Toate tilurile înapoi! Şi cu Şarapova, la fel. Titlurile înapoi!", a declarat "Nasty", la postul de televiziune Pro X.

Câştigătoare a 36 de titluri, printre care cinci de Mare Şlem şi un Turneu al Campioanelor, Maria Şarapova a fost depistată pozitiv cu meldonum, în 2017, şi suspendată timp de 15 luni, potrivit Mediafax.

De partea cealaltă, Andre Agassi are în palmares statutul de număr 1 mondial, opt titluri de Grand Slam, un Turneu al Campionilor şi o medalie de aur la Jocurile Olimpice, toate obţinute de-a lungul unei cariere legendare, dar cu suişuri şi coborâşuri. A recunoscut, la finalul drumului în tenis, că a consumat droguri în timp ce juca, dar Federaţia Internaţională de Tenis nu a putut lua nicio măsură concretă împotriva sa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-13Parerea ta...

FREACA MENTA
13 Mar 2019

MAGARU BETIV SI FACUT GENERAL RISUL ARMATEI SI AMANTELOR PUSCARIASE . MAI FACE O HOTIE CU TERENURI DE SPORT , DATE LUI SI TRANSMISE LUI BUZATA DIN TIMISOARA MILIONARA DIN FURAT . DAR SI TURCANGIU CAM TIGAN CARE TAIE PADUREA BANEASA , PENTRU HOTELURI . LA FACUT MASA IN LUMINUSI DIN PADUREA BANEASA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE