2019-10-15 16:48

Ilie Năstase vrea să dea statul în judecată după 40 de ani

 |  17:30
Ilie Năstase vrea să dea statul în judecată după 40 de ani

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a dezvaluit ca se gandeste sa dea statul roman in judecata pentru ca nu a fost recompensat pe masura rezultatelor de acum 40 de ani.

Intr-o declaratie acordata Ziare.com, Nastase a afirmat ca are acest gand din cauza modului in care a fost rasplatit pentru cele trei finale de Cupa Davis pe care le-a jucat cu echipa Romaniei in 1969, 1971, 1972.

Nastase afirma ca Romania a castigat milioane de dolari datorita lui si a lui Ion Tiriac, in timp ce jucatorii erau platiti foarte prost.

"Stiti la ce ma gandesc acum? Ar trebui sa dau statul roman in judecata! Au luat toti banii de la Cupa Davis si noi aveam 2 dolari si jumatate pe zi, iar ei faceau milioane datorita noua. Iar acum milioanele alea, de acum 40-50 de ani, sunt niste miliarde cred", a spus Ilie Nastase pentru Ziare.com.

Evenimentele la care Nastase face referire s-au petrecut in urma cu mai bine de patru decenii, cand echipa noastra era o forta in Cupa Davis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-27Parerea ta...

GENERALISIME DE CARTON
27 Ian 2017

HAI BA CA ATI FURAT DESTUL . TRADATORULE DE TARA SI GENERAL DE ARMATA ? NU MAI STI CUM SA PROFITI SI CU NEVASTA STRIMBA PUSCARIASA
ANONIM
27 Ian 2017

Un mare sportiv dar lipsit de. cei sapte ani de acasa ca si de orice cunostinte gramaticale.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

La o mustață de integritate În 1969, 1970 și 1972, Ilie Năstase și Ion Țiriac au jucat finala de Cupă Davis. De fiecare dată, împotriva echipei SUA. De fiecare dată, au pierdut. Cupa Davis este alintată „Salatieră”, pentru că aduce cu un bol mare, în care poți prepara o salată. Ion Țiriac este mustăcios. Așa s-a născut celebra butadă „La o mustață de Salatieră”, lansată de marele umorist Dan Mihăiescu, în cupletul „C-așa-i în tenis”, interpretat atât de măiastru de genialul Toma Caragiu - care, întâmplător, seamănă cu Ion Țiriac, iar pentru cupletul respectiv și-a „tras” și o mustață potrivită
04 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE