2020-07-03 13:40

Ilie Dumitrescu: Brandan şi Marinescu au fost transferaţi la Steaua

 |  16:41
Ilie Dumitrescu: Brandan şi Marinescu au fost transferaţi la Steaua

Antrenorulechipei Steaua, Ilie Dumitrescu, a declarat, vineri, că jucătorii Pablo Brandanşi Laurenţiu Marinescu, de la Unirea Urziceni, au fost transferaţi la gruparea"roş-albastră".

"S-arezolvat transferul lui Brandan. S-a ajuns la o înţelegere şi pentru venirealui Marinescu la Steaua. Astă-seară ei vor faceprimul antrenament la Steaua", a spus Ilie Dumitrescu.

Negocierilepentru transferul argentinianului Pablo Brandan au durat mai multe zile,jucătorul fiind nemulţumit de contractul care i se oferea de către gruparea"roş-albastră". În privinţa mijlocaşului Laurenţiu Marinescu, deşijucătorul şi-a dat de mai mult timp acordul să evolueze pentru Steaua, echipaChimia Brazi, din Liga a III-a, care deţine 25 la sută din drepturile asupralui, nu era de acord cu transferul acestuia la gruparea"roş-albastră".

Steaua a maitransferat de la Unirea Urziceni încă cinci jucători în ultima săptămână:George Galamaz, Marius Onofraş, Marius Bilaşco, Iulian Apostol şi Ricardo. Înschimb, Steaua a oferit clubului Unirea Urziceni mai mulţi jucători de laechipa a doua a clubului, dar şi pe mijlocaşul Andrei Ionescu, care se afla înlotul primei echipe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE