2020-02-16 20:39

Ilie Dumitrescu cere ajutorul fanilor pentru meciul cu Grasshoper Zurich

 |  17:39
Ilie Dumitrescu cere ajutorul fanilor pentru meciul cu Grasshoper Zurich

Debutul lui Ilie Dumitrescu pe banca tehnică a Stelei afost unul de bun augur şi din punct de vedere al rezultatului, dar şi pentru căalături de echipă au fost aproximativ 5.000 de fani, asta în ciuda apelului pecare galeriile îl lansaseră înainte de meci: acela ca suporterii să nu vină înGhencea în semn de protest faţă de ultimele evenimente din tabăraroş-albaştrilor.

Deşi mai puţini decât la primul meci din era lui VictorPiţurcă, fanii au ajutat echipa în viziunea lui Dumitrescu, care a ţinut să lemulţumească acestora că au fost la stadion pentru a-i încuraja pe elevii săi.„Le mulţumesc fanilor pentru primirea de la meciul cu Brăneşti. La 1-1, totstadionul a fost alături de noi şi au jucat un rol important în obţinereavictoriei. Vreau ca şi în continuare ei să fie alături de echipă. Avem caobiective titlul, cupa şi grupele Ligii Europa, dar fără ei nu putem. Vrem unstadion plin la meciul cu Grasshoper, pentru că e un joc important”, a spustehnicianul steliştilor.

În ciuda apelului său, dar şi al lui Helmuth Duckadam, oparte a fanilor (cei din peluzele Nord şi Sud şi cei din AISS şi ALSS) nu pardispuşi să renunţe la proteste şi la încercarea lor de a-l face pe Gigi Becalisă plece din Ghencea. Aceştia l-au contestat pe Ilie Dumitrescu după jocul cuVictoria Brăneşti în ciuda succesului, dar deocamdată nu se ştie ce atitudinevor avea la partida de joi din Liga Europa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE