2020-02-24 07:41

Ilie “subordonat”. Cine urmează? Presat de Gigi Becali şi de o parte a fanilor, Dumitrescu a cedat şi a demisionat

 |  17:38
Ilie “subordonat”. Cine urmează? Presat de Gigi Becali şi de o parte a fanilor, Dumitrescu a cedat şi a demisionat

Visul lui Ilie Dumitrescu la Steaua a fost spulberatchiar de fani, cei care l-au adulat până în vară. Ironizat şi înjurat pe toatădurata meciului cu Astra (n.r., scor 1-1), fostul internaţional, cu lacrimi înochi, şi-a anunţat demisia. Decizia a fost luată şi ca urmare a presiunilor luiGigi Becali, care încerca să-l impună pe Brandan pe partea stângă.

Prezentat oficial pe 11 august, Dumitrescu a rezistatdoar 40 de zile, timp în care Steaua a pierdut trei meciuri, cu Grasshoppers,Urziceni şi Liverpool. Fanii nu au mai suportat jocul anost al roş-albaştrilor,iar luni seară au izbucnit, cerându-i demisia tehnicianului. “Dacă atât merit eu din partea lor, atunci plec. Nu are rost să stau acolo undenu sunt dorit”, au fost cuvintele lui Dumitrescu la finalulîntâlnirii cu Astra.

Pe lângă jignirile fanilor,Dumitrescu a avut de îndurat şi presiunea lui Gigi Becali, care în ziua joculuil-a sunat în mai multe rânduri pentru a-i cere ca Brandan să evolueze în bandastângă, nu ca mijlocaş. Tehnicianul a refuzat din start, iar demisia l-amulţumit pe latifundiar. "Aia e problema lui Ilie că a demisionat. El dacăînţelegea nişte lucruri nu-şi anunţa demisia”, a fost replica luiBecali.

Luat totuşi prin surprindere, patronul a găsit osoluţie de moment, iar echipa va fi condusă în meciul de Cupa României cu GazMetan CFR Craiova de secundul Eduard Iordănescu. “El ce are? I-l aduc şi pe ta-su şi face treabă”. Cel mai probabil,noul antrenor va fi anunţat joi sau vineri.

Ilie, subordonat”de toate echipele

Devenitdeja celebru pentru expresia "să subordonăm adversarul", Dumitrescu aavut ocazia de prea puţine ori să o folosească şi pe teren, deoarece în cei 9ani de antrenorat a trecut pe la 13 echipe, ceea ce înseamnă o medie de 11meciuri. Fără nici un trofeu cucerit în toată această perioadă, tehnicianul adoborât şi un record greu de egalat, fiind antrenor o singură etapă, în sezonultrecut, la Panthrakikos.

Becali şi-a făcutlista: un alt stelist pe bancă

Primasoluţie găsită de patron pentru redresarea Stelei a fost Cosmin Olăroiu, însăacesta a refuzat din start orice discuţie, deoarece este lider în Qatar cu AlSadd şi are un salariu de 3 milioane de dolari. Stelist de mic, Dan Petrescueste greu de adus din cauza clauzei de reziliere pe care fostul fundaş o are laKuban, aproape jumătate de milion de euro. În plus, Bursucul este foarteapropiat şi de fraţii Becali, cu care a colaborat excelent în perioada cât aantrenat Unirea Urziceni. Becali l-a mai luat în considerare şi pe Duşan Uhrin,aproape de a fi demis de la AEL Limassol, în timp ce soluţiile de urgenţă senumesc Marius Lăcătuş, Mihai Stoichiţă şi Petre Grigoraş.

Sfatul bătrânilor laSteaua?

Pentrua nu mai fi criticat pentru deciziile luate, Becali a propus ca pe viitor să seînfiinţeze un sfat al bătrânilor, format din foste mari glorii ale clubuluiroş-albastru, cu Emeric Ienei în frunte.“Eu nu mă mai bag, îi laspe ei că se pricep, dar să vrea să facă ceva, nu doar să vorbească pe latelevizor”, a explicat latifundiarul. Mai mult, acesta chiarle-a cerut jurnaliştilor cu experienţă că îi aşteaptă la palat pentru a găsisoluţie pentru banca Stelei.

Cifrelelui Ilie Dumitrescu pe banca Stelei

8 meciuri – 3victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri, golaveraj: 10-9


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE