2019-10-16 20:38

Imposibilul devenit posibil. DINAMO îşi păstrează încă un SEZON cel mai bun OM

 |  16:13
Imposibilul devenit posibil. DINAMO îşi păstrează încă un SEZON cel mai bun OM

Portarul panamez Jaime Penedo, singurul reprezentant al Ligii I la Cupa Mondială din Rusia, a semnat un nou contract cu Dinamo, valabil până în vara anului viitor. Chiar dacă la un moment dat cele două părţi au ajuns cu negocierile într-un punct mort, iar goalkeeper-ul îşi luase deja adio de la fanii dinamovişti, situaţia a luat vineri seară o întorsătură cu 180 de grade, iar panamezul a acceptat propunerea îmbunătăţită a oficialilor din Ştefan cel Mare.

O veste cât se poate de bună pentru suporterii roş-albi, care îi poartă un respect deosebit portarului de peste Ocean. Un profesionist desăvârşit, atât pe teren cât şi în afara lui, un portar valoros, cum rar mai găseşti în ziua de azi, care totuşi a acceptat să-şi continue cariera la Dinamo, în fotbalul nostru mioritic.

El va câştiga 9.000 de euro lunar, cu 2.000 de euro mai mult decât în fosta înţelegere, şi va încasa şi o primă de “instalare” de câteva zeci de mii de euro, sumă în care este inclusă şi o cotă din banii primiţi de club de la UEFA pentru participarea sa la Mondial.

Penedo va împlini 37 de ani pe 26 septembrie şi are 130 de selecţii în naţionala Panama, care se află în Grupa G la Cupa Mondială 2018 (14 iunie - 15 iulie), alături de Belgia, Tunisia şi Anglia. Penedo şi-a început cariera la Estudiantes de Panama şi a mai evoluat pentru Club Deportivo Plaza Amador, Club Deportivo Arabe Unido (toate din Panama), Cagliari (Italia), Osasuna B (Spania), Club Social Deportivo Municipal (Guatemala), LA Galaxy (SUA) şi Deportivo Saprissa (Costa Rica). Portarul panamez a adunat 55 de meciuri în poarta echipei din Ştefan cel Mare în toate competiţiile, Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii şi Europa League, în aceste două sezoane, câştigând Cupa Ligii în 2017.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-02Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE