2020-02-23 10:27

În sfârşit, s-a început demolarea patinoarului “Mihai Flamaropol”. Noua arenă va fi gata în trei ani

 |  19:25
În sfârşit, s-a început demolarea patinoarului “Mihai Flamaropol”. Noua arenă va fi gata în trei ani

Singurul patinoar acoperit din Bucureşti, “Mihai Flamaropol”, arenă care a fost inaugurată tocmai în 1952, şi care se afla într-o stare deplorabilă, a început de ieri, într-un final, să fie demolat.

În locul vechiului patinoar se va construi în următorii trei ani, una dintre cele mai moderne arene din Europa. Valoarea construcţiei, 22 de milioane de euro. Doi ani vor dura lucrările de proiectare şi execuţie şi un an de zile pentru serviciile tehnice de operare şi mentenanţă post finalizare. Noul “Mihai Flamaropol” va fi dotat la cele mai înalte standarde şi va deveni unul dintre cele mai importante patinoare de pe continent.

De altfel, patinoarul din bulverdul Basarabia, în vecinătatea Arenei Naţionale, va fi un adevărat complex multifuncţional destinat competiţiilor sportive pe gheaţă şi a altor activităţi culturale şi de agrement, informează Mediafax. Licitaţia, organizată de Primăria Municipiului Bucureşti , pentru construcţia noii arene a fost câştigată în septembrie 2014 de către firmele Astaldi Spa şi UTI Grup.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE