2020-07-10 14:50

Începe Red Bull Romaniacs. Concurează motociclişti din 37 de ţări, de pe şase continente

 |  11:44
Începe Red Bull Romaniacs. Concurează motociclişti din 37 de ţări, de pe şase continente

Motocicliști din 37 de țări, de pe șase continente, vor concura între 14 și 18 iulie, la Sibiu, la Red Bull Romaniacs. Competiţia are cel mai dificil raliu hard enduro din lume.

Potrivit organizatorilor, cei mai mulți concurenți vin din Marea Britanie, Germania și Austria.

Red Bull Romaniacs va debuta pe 14 iulie, cu Prologul din centrul Sibiului. La ora 09:00 se va da startul în prima sesiune de calificări, iar cea mai spectaculoasă parte va debuta la ora 17:00, când se va concura în finale.

În urma rezultatelor de la Prolog se va stabili ordinea de start pentru prima zi, în munți. După ce se va încheia capitolul Prolog, vor urma cele patru zile de off-road în care concurenții vor avea de parcurs traseele uneia dintre cele mai dure ediții a Red Bull Romaniacs.

Traseul măsoară în total 600 de km. De asemenea, în special pentru clasa Gold echipa din jurul directorului de traseu, Klaus Sorensen, a muncit un an întreg pentru a găsi și include în traseu porțiuni pe care oamenii obișnuiți nu le-ar parcurge nici măcar la pas.

Red Bull Romaniacs este o competiție gândită pentru diferite nivele de pregătire ale sportivilor din enduro extrem. Toate cele patru trasee sunt concepute astfel încât fiecare să își depășească propriile limite. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE