2019-12-05 22:34

Incidente cu Şumudică şi fanii turci la meciul Antalyaspor - Kayseri. Forţele de oridine au intervenit

 |  18:03
Incidente cu Şumudică şi fanii turci la meciul Antalyaspor - Kayseri. Forţele de oridine au intervenit

Kayserispor, echipa lui Marius Şumudică, a pierdut deplasarea de la Antalyapor cu 2-1, iar meciul a fost unul cu incidente între fanii formaţiei gazdă şi tehnicianul român. Forţele de ordine au interveni pentru a-i calma pe fanii de la Antalyaspor, care îl luaseră la rost pe Şumudică în momentul în care acesta se îndrepta spre banca de rezerve, înainte de startul meciului.

Gural (60), Doukara (88), respectiv Bulut (80) au înscris golurile partidei din Antalya. Săpunaru şi Silviu Lung junior au fost integralişti, în timp ce De Amorim şi. Boldrin au rămas doar pe banca de rezerve la această partiă.

Marius Şumudică a trecut prin momente tensionate cu doar câteva minute înaintea partidei de sâmbătă de pe terenul lui Antalyaspor. În timp ce se îndrepta spre bancă, Şumudică a fost reperat de fanii adverşi. Tehnicianul român s-a îndreptat spre ei şi cele două părţi au avut un schimb de replici.

Turcii au făcut câteva gesturi de intimidare spre antrenorul român, după care acesta s-a retras la însemnul stewarzilor aflaţi în apropiere. Nu a trecut mult până când întreaga tribună să "ia" foc! Totul a culminat cu intervenţia forţelor de ordine, care au trebuit să-i calmeze pe fanii lui Antalyaspor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE