2019-10-19 23:05

INCIDENTE grave la meciul dintre Dinamo și Sepsi OSK. Ce a pățit Ionel Dănciulescu

 |  23:29
INCIDENTE grave la meciul dintre Dinamo și Sepsi OSK. Ce a pățit Ionel Dănciulescu

Incidente grave luni seară la finalul meciului dintre Sepsi OSK și Dinamo București, pierdut de alb-roșii. Dinamoviștii au primit al doilea gol în prelungiri, moment în care un suporter a intrat pe teren fluturând steagul Ungariei. Acesta a alergat spre sectorul în care se aflau fanii celor de la Dinamo, însă nu este clar deocamdată din ce tabără face parte suporterul. Ulterior, fanii dinamoviști au rupt gardul arenei din Sfântu Gheorghe și au intrat pe pistă, informează Ziare.com.

Atunci au intervenit stewarzii care au folosit gaze lacrimogene pentru a calma spiritele, iar cei mai afectat din toată încăierarea a ieșit directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

"Mi-am luat gaze lacrimogene în față și șuturi în fund! Eu m-am dus acolo deoarece nu doream să escaladeze incidentele. Dacă acel suporter nu venea cu steagul Ungariei nu se întâmpla nimic. Mi-am luat vreo 4 jeturi de gaz, n-aveam de unde să știu că o să dea direct în mine. Suporterii strigau la forțele de ordine să nu mai dea, că eu sunt Dănciulescu. Mi-au mai dat 2-3 șuturi și s-au oprit", a declarat Dănciulescu la Digi Sport.

Afectați de gazele lacrimogene au fost și jucătorii.

Dinamo a fost învinsă cu 2-0 (1-0), de Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a VIII-a a play-out-ului Ligii I.

Foto: Inquam Photos / Sandor Manases


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-01Parerea ta...

ANONIM
01 Mai 2018

UNDE-S CORCITURILE ASTEA ASA ZISE UNGURI INTOTDEAUNA E SCANDAL CEL CU STEAGUL UNGARIEI TREBUIA ARESTAT SI CONVONS LA POLITIE CA SI ORASUL SFANTU- GHEORGHE E PAMANT ROMANESC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE