2019-10-19 21:26

INIESTA și-a luat ADIO de la Barcelona. Conferință de presă EMOȚIONANTĂ susținută de celebrul mijlocaș

 |  15:25
INIESTA și-a luat ADIO de la Barcelona. Conferință de presă EMOȚIONANTĂ susținută de celebrul mijlocaș

Andres Iniesta a organizat în această după-amiază o conferinţă de presă pentru a-şi oficializa despărţirea de Barcelona. După 22 de ani petrecuți la gruparea catalană, mijlocașul iberic a luat decizia ca în ultimii ani din carieră să meargă în campionatul Chinei pentru un contract de zeci de milioane de euro.

Iniesta a câştigat tot ce se putea ca jucător în perioada petrecută pe Nou Camp, singurul trofeu individual care îi lipseşte şi pe care l-ar fi meritat fiind Balonul de Aur.

"Această conferinţă de presă e pentru a face publică decizia mea. Acest campionat e ultimul jucat de mine aici! E o decizie foarte calculată şi gândită, la nivel personal. În cei 22 de ani petrecuţi aici, la cea mai bună echipă din lume din punctul meu de vedere, am învăţat ce înseamnă să joc aici an de an, ştiu ce înseamnă responsabilitatea de a fi căpitanul acestui club. Dar sunt sincer cu mine şi cu clubul care mi-a oferit totul şi simt că etapa mea s-a terminat în acest an. Am dat tot ce am avut mai bun şi înţeleg că în viitor nu aş mai fi putut să dau totul la acelaşi nivel, din punct de vedere fizic şi mental. Am vrut să plec simţindu-mă util, important şi titluar. Şi vreau să păstrez emoţiile pozitive trăite în toţi aceşti ani. E o zi foarte dificilă pentru mine. Mi-am trăit toată viaţa aici şi să spun adio casei mele, vieţii mele, e foarte dificil [...] Nu m-aş fi iertat dacă aş fi rămat într-o situaţie neconfortabilă pentru club. Şi eu, şi clubul merităm altceva. Vreau să mulţumesc clubului şi La Masia pentru tot ce mi-au oferit sunt ceea ce sunt datorită lor. Vreau să le mulţumesc colegilor şi oamenilor de la club care mă fac mai bun cu fiecare zi trecută. De asemenea, le mulţumesc fanilor care mi-au oferit dragostea lor, părinţilor, sorei mele... Acum 22 de ani am venit aici într-o maşină şi acum sunt aici, alături de mine, şi cu persoana cea mai minunată din toată viaţa mea şi care mă face fericit în fiecare zi, soţia mea. Vă mulţumesc tuturor pentru tot", a spus Iniesta cu ochii în lacrimi, citat de telekomsport.ro.

Cu ce echipă s-ar fi înțeles 

Ajuns la 33 de ani, Iniesta va evolua cu naţionala Spaniei la Campionatul Mondial din Rusia, după care se va prezenta la antrenamentele noii sale echipe. El s-a înţeles verbal cu Chongqing Dangdai Lifan. Jurnaliștii de la Marca scriu că în zilele următoare vor fi puse la punct ultimele detalii ale mutării, după ce reprezentanţii lui Iniesta şi cei ai clubului chinez vor ajunge la o înţelegere finală în privința salariului fotbalistului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-27Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Adio cătușe A trecut și proiectul lui Șerban Nicolae, care le face viața mai ușoară corupților și interzice încătușarea acestora
07 Mai 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE