2019-08-18 14:32

Intră în cuşca Bichonului. Roş-albaştrii îşi joacă azi ultima şansă de calificare în 16-imile Ligii Europa

 |  18:34
Intră în cuşca Bichonului. Roş-albaştrii îşi joacă azi ultima şansă de calificare în 16-imile Ligii Europa

După două meciuri încare a ratat punctele pe final, Steaua mai poate spera la calificare doar dacăva reuşi să treacă azi, în Olanda, de Utrecht, echipa fostului roş-albastruMihăiţă Neşu.

Eşeculcu Dinamo a lăsat urme adânci în vestiarul din Ghencea, mai ales că patronul acriticat public o parte dintre jucătorii folosiţi duminică. Consideratprincipalul vinovat de către Becali, Apostol nu a fost inclus în lot, astachiar dacă Lăcătuş nu îi va putea folosi pe Galamaz, Brandan, Bilaşco şiOnofraş, care nu sunt pe lista UEFA. În plus, Kapetanos este suspendat, astfelcă singurii atacanţi din lotul deplasat în Olanda sunt Surdu şi Stancu. Înschimb, a revenit la echipă Janos Szekely, în ciuda faptului că refuzădiminuarea salariului şi a jucat în ultima perioadă pentru echipa a doua.

MariusLăcătuş e convins că Steaua îşi ia adio de la Europa dacă nu va reuşi să răpunăUtrechtul. “Acest meci e ultima noastră şansă în această grupă. Dacă învinge, atunci păstrăm şanse de calificare.Altfel, va fi aproape imposibil”, a explicat“Fiara”, care a câştigat un singur meci în cupele europene pe banca Stelei.

Neşu, jucător de bază laolandezi

Al doilea român din istoria lui Utrecht, după Sânmărtean,fostul stelist Mihăiţă Neşu este titular incontestabil pe partea stângă adefensivei pregătite de Ton du Chatinier. Internaţionalul în vârstă de 27 deani a jucat în toate partidele disputate de olandezi în acest sezon, indiferentde competiţie. Cel poreclit Bichonul evoluează la formaţia olandeză din varaanului 2008.

Lovin: Ţin cu Utrechtul

Fotbalistul lui TSV 1860 Munchen, Florin Lovin, e depărere că în Ghencea nu se poate face performanţă din cauza haosului existentla nivelul băncii tehnice. Mijlocaşul nici nu vrea să mai audă de revenirea laSteaua. “Niciodată nu m-am simţit respectat în Ghencea. Cum intram pe stadion,eram înjurat, huiduit. Când s-a realizat transferul din Germania, am simţit cămi s-a luat o mare greutate de pe piept.După tot ce am trăit în perioada petrecută acolo, nu aş reveni”, apovestit Lovin. Mai mult, acesta îi va ţine pumnii prietenului Neşu în acestmeci. “Maicunosc doar câţiva jucători de acolo. Personal, voi ţine cu Neşu înmeciul cu Steaua”, a fost declaraţia-şoc ajucătorului, care a fost legitimat la Steaua în perioada 2005-2009.

GRUPA K

Utrecht - Steaua

Ora 20.00, PRO TV

Napoli - Liverpool

Ora 20.00

Clasament:

Liverpool 4pNapoli 2pUtrecht 1pSteaua 1p

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE