2020-05-29 11:32

Iohannis i-a decorat pe sportivii medaliați la Rio

 |  20:49
Iohannis i-a decorat pe sportivii medaliați la Rio

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că este incalificabil că echipamentul sportivilor români care au participat la Jocurile Olimpice a fost contrafăcut, spunând că responsabilii sunt "de toată jena", conform Mediafax.

"Cum se poate comenta aşa ceva? Nu este revoltător că aceşti sportivi care majoritatea dintre ei au ajuns să aibă performanţă fiindcă ei au lucrat, familia a finanţat, să-şi bată cineva joc de ei până şi cu echipamentul? E incalificabil, dacă vrem să fim cinstiţi. Nici nu mi-am imaginat că se poate întâmpla aşa ceva. Responsabilii sunt de toată jena", a afirmat preşedintele, la ceremonia de decorare a sportivilor medaliaţi.

Întrebat despre tragerea la răspundere a celor responsabili, preşedintele a spus că este problema altora, probabil a federaţiilor sau a COSR, însă faptul că se poate întâmpla aşa ceva este extrem de jenant şi revoltător.

”Sportivii noștri merită recunoștința întregii țări pentru efortul depus la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Rio. Ei oferă o lecție de viață, un exemplu al tăriei de caracter. I-am felicitat astăzi pe olimpicii medaliați pentru munca depusă și pentru rezultatele obținute, care ne-au făcut mândri pe toți. Avem însă obligația să reconstruim viitorul sportului românesc, dacă vrem mai multe performanțe. Sportul trebuie să-și regăsească locul cuvenit nu doar în orarul școlar, ci și în viața de zi cu zi a copiilor” le-a transmis președintele sportivilor prezenți la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE