2020-05-31 14:19

Ion Ţiriac, PROCES sexist cu WTA, Simona Halep ar putea fi direct afectată

 |  14:43
Ion Ţiriac, PROCES sexist cu WTA, Simona Halep ar putea fi direct afectată

Ion Țiriac, 79 de ani, patronul turneului de la Madrid, a dat în judecată WTA, organizația care guvernează circuitul feminin, și pe CEO-ul acesteia, Steve Simon.

Fostul jucător de tenis contestă decizia luată de WTA prin care obligă premierea egală a jucătorilor, indiferent de sex, scrie profit.ro. În plus, Țiriac și Năstase l-au dat în judecată pe Steve Simon pentru reacția acestuia la adresa lor, după ce Ilie i-a înmânat trofeul de la Madrid Simonei Halep, în 2017.

"O femeie care lucrează în industria modei câștigă mai mult decât un bărbat. În tenis, lucrurile nu sunt la fel. Contribuția economică pe care o generează circuitul feminin este mai mică în comparație cu cea din circuitul masculin. Am cerut de multe ori ca WTA să stabilească premiile într-un mod rațional și să le echilibreze"Țiriac a intentat trei procese, în Cipru, România și Spania. În replică, WTA a intentat un proces prin care îi cere românului să renunțe la procesele civile și solicită ca rezolvarea conflictului să fie făcută la instanțele de arbitraj din New York, SUA, potrivit unui acord semnat între WTA și firma care deține drepturile turneului de la Madrid.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-19Parerea ta...

ANONIM
19 Aug 2018

I. T. UN EXCROC ITRENATIONAL APARAT DE VULPEA acum de (virgil ardelean, care a masluit dosarul CARITAS de la CLUJ unde sute de mii de romani au fost pagubiti si saraciti).
ANONIM
19 Aug 2018

LINGE BLIDE , A PLIMBAT-O CU AVIONUUL PERSONAL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE