2019-07-19 03:26

Ionel Dănciulescu, noul director general al FC Dinamo. Ce PLANURI are

 |  17:21
Ionel Dănciulescu, noul director general al FC Dinamo. Ce PLANURI are

Ionel Dănciulescu este, începând de miercuri, noul director general al FC Dinamo București. Fostul mare atacant dinamovist a ales să părăsească banca tehnică a echipei din Ștefan cel Mare, unde ocupa funcția de director sportiv, pentru o poziție de conducere în cadrul clubului. Ca director general, Ionel Dănciulescu va conduce întreaga activitate sportivă a clubului.

"Este o nouă provocare pentru mine. Am făcut această alegere cu inima, deoarece mi-am dorit, în aceste momente dificile, să fac mai multe pentru club. Ne dorim o relansare a echipei, mizând pe jucători tineri, crescuți în spiritul dinamovist", a declarat Ionel Dănciulescu pentru site-ul oficial al FC Dinamo București. 

"Suntem o echipă de conducere tânără. Alexandru David rămâne în funcția de președinte al Consiliului de Administrație și se va ocupa, ca și până acum, exclusiv de partea administrativă. Eu voi conduce activitatea sportivă și voi face echipa cu Florin Bratu pentru a începe pregătirile pentru sezonul următor", a mai adăugat noul director general al clubului.

Ionel Dănciulescu va ocupa funcția lăsată vacantă de Adrian Mutu, în luna octombrie a anului trecut, odată cu plecarea la Federația Română de Fotbal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE