2020-07-09 14:56

Iordănescu, Lăcătuș, Rădoi și Burleanu, MESAJE de ADIO la demolarea Stadionului Steaua

 |  15:50
Iordănescu, Lăcătuș, Rădoi și Burleanu, MESAJE de ADIO la demolarea Stadionului Steaua

Oficial, marți, a început demolarea Stadionul Steaua, pentru a fi reconstruit în perspectiva EURO-2020. Fostul jucător şi antrenor Anghel Iordănescu a afirmat, la festivitatea organizată, că în Ghencea s-a scris istoria fotbalului românesc. În cadrul evenimentului au mai fost prezenţi pritnre alții şi foştii jucători Adrian Bumbescu, Ştefan Iovan, Gavrilă Balint, Miodrag Belodedici, Adrian Neaga, George Ogăraru, Mirel Rădoi sau șeful FRF, Răzvan Burleanu. Invitaţii au primit ca amintire o bucată din gazonul vechii arene.

Fostul atacant Marius Lăcătuş îşi doreşte să antreneze echipa CSA Steaua pe noul stadion, care va fi gata în prima parte a anului 2020. “Cred că suporterii ştiu foarte bine ce înseamnă pentru mine stadionul Steaua. Este stadionul unde am reuşit ca jucător să obţin cele mai mari performanţe şi este locul unde îmi continui activitatea ca antrenor al echipei Steaua. Este stadionul care îmi va rămâne veşnic în amintire. Îmi doresc din tot sufletul ca odată terminat acest stadion să fiu din nou aici alături de echipa care sper că va ajunge în cel mai scurt timp acolo unde îi este locul”, a declarat Lăcătuş.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, spune că echipa naţională va reveni în Ghencea odată cu reconstrucţia noului stadion: “Cred că până la urmă cred că acesta este cel mai frumos element, că acest stadion se va moderniza, va intra în proces total de demolare şi reconstrucţie şi că suporterii vor avea posibilitatea să revină aici. Ca siguranţă, ca suporter ceva în tine s-ar rupe. Cu siguranţă va reveni şi echipa naţională. Ştiţi abordarea noastră că echipa naţională va juca acolo unde infrastructura perminte, fie că vorbim de Bucureşti sau de alte oraşe din ţară. Avem nevoie de investiţii din partea Guvernului, aşa cum este acest stadion şi din partea autorităţilor locale. Avem nevoie de investiţii în infrastructură”.

Fostul fundaş Mirel Rădoi s-a descălţat când a păşit pentru prima oară pe gazonul stadionului din Ghencea. “E un sentiment de tristeţe pentru că e ultima zi a vechiului stadion, dar e prima zi a noului stadion, dacă ne gândim la viitor. Îmi aduc aminte cu emoţie debutul meu şi momentele plăcute sunt mai multe decât cele neplăcute. Îmi aduc aminte de prima zi, m-am descălţat pentru că era un vis devenit realitate, văzusem acest stadion doar la televizor, dar uşor-uşor acest stadion a devenit casa mea”, a spus Rădoi.

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a anunţat că sâmbătă, între orele 10.00 şi 16.00, stadionul va fi deschis publicului care vrea să-şi ia rămas bun de la vechiul stadion Steaua, inaugurat în 1974.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE